Şimdi Ara

Pusuya Yatmış 4K'ların Ucuzlamasını Bekleyenler Grubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.484
Cevap
208
Favori
796.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 40c6000 için bekliyordum ama bu serilerde internet tv yok, bende 40C6530 SAMSUNG Led TV yi beklemeye aldım
  • 47LE5300 yada 47LD750 bekliyoruz bekleyeceğimde...
  • Arkadaşlar merhaba ,

Her vatan bilgisayar şubelerinde,her tarihte geçerli ve bütün ürünlerde geçerli %20 indirim hakkı korunan 1928 TL değerindeki hediye çekini 1800 TL ye satıyorum.

Yani 40c6000 modeli 1912TL ye geliyor ve siz 1800TL ye almış olucaksınız,

Alacak olan arkadaşa İstanbul'dan elden teslim edebilirim.
  • 40c6500 modelını kaça alabılırız pekı o ındırım kuponuyla.
    eğer alırsam sende urunu alırken yanıma gelırsın arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

40c6500 modelını kaça alabılırız pekı o ındırım kuponuyla.
    eğer alırsam sende urunu alırken yanıma gelırsın arkadaş.

Tam olarak bilmiyorum kaça gelir. Liste fiyatı ne kdarsa onun üzerinden %20 indirim oluyor.Yani world karta % 8 kampanyasından daha ucuza alınabiliyor.

Tabi gelirim problem değil.

Ben geçen hafta 40c6000 almıştım ama yandan aydınlatmalı die iade ettim.
  • kartı nıye ıade etmedın. eee yerıne bısey almadın mı. 40c6530 da mı yandan aydınlatmalı. yandan aydınlatmalı olanlar daha ıyı dıyorlar
  • kart derken şöyle... gidip tv yi aldım, sonra iade ettim ve bana iade karşılığında fatura gibi kupon verdiler yani hediye çeki

walla ben odama alacağım için sadece mkv filmler için almıştım, sinema odası gibi bişey yapıcam karanlık olacağı için oda, pek iyi değilmiş yandan aydınlatmalılar karanlıkta.

senin istediğin modeli araştırmadım.

Telefon bozulduğu için iphone alıcam, vatanda da yok.
  • bu arada, para iadesi yapmıyo vatan bilgisayar ayıpsız mallarda, harcayabilmen için kupon veriyolar, yoksa para iadesi istedim ama nafile:)
  • 40c6530 internetlı led istanbul bılısımde 2.118 tl. ındırım fena degıl ama yeterlı degıl bu ındırım.
  • istanbul bilişim ürünleri kendi bünyesinde garantili, bence bu aralar çok fazla düşmez anca ağustosta fln biraz
  • 3D li almayam arkadaşlar tekrar çağın gerisinde kalacağı için tekrar tv arayışlarına girecekler maksimum 1-2 sene içerisinde. Almışken 3d li alın. Çok hızlı gelişiyo bu sektör. Ligtv bile 3d yayına geçiyor. Tahminimce seneye bütün büyük maçlar en geç ondan sonraki sene bütün maçlar 3d verilecektir.
  • ya emre kardeş sımdı aklımızı karıstırma ya. tam kendıme gore bı tv bulmusken 3D dıyorsun off. hem 3d lı hem led kımbılır kaçparadır. ne edecegız ya. alsak mı almasak mı.pekı para nerede.tv nerde led hem de uydu alıcılı. ne dıyom ben. ben bı sure aranıza olamıcam doktora gıtmem gerek galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara
    ya emre kardeş sımdı aklımızı karıstırma ya. tam kendıme gore bı tv bulmusken 3D dıyorsun off. hem 3d lı hem led kımbılır kaçparadır. ne edecegız ya. alsak mı almasak mı.pekı para nerede.tv nerde led hem de uydu alıcılı. ne dıyom ben. ben bı sure aranıza olamıcam doktora gıtmem gerek galıba

ula uşağımmm ne güldürdün beni akşam akşam :)))

bende hergün ,

46c7700
    ve
    46c8790

samsung led+3D+dvbS li tv için pusuda bekliyorum... :)

bu kadar bekledim ,ama vuracağım ha oni! :)

SESSİZLİKKKK.... ŞŞŞŞSSSSSS... :)

• .OK VURURSUN
  • Burada hep Samsung adını duymaktan bir hal olduk...TOSHİBA gözlüksüz izlenen 3 D Led Televizyonu geliştirdi..Seri üretime başlandı...ABD de satılıyor...Buraya kaç yıl sonra düşer bilemem...O televizyon buraya gelince pusudaki arkadaşlarım inşallah istedikleri led tv larını çok uygun fiyatlarla alabilecekler..Fiyatları düşecek..Bir iki yıl bekleyin...saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Mart 2011; 11:19:40 >
  • OOOO ölme esegım ölme bu teknolojı nasıl bıseymıs boyle hergun yenı seyler duyuyoruz. bı sene beklesek onun ıcın obur senede "tv dekı hersey tvnın ıcınden cıkıyor odanın ıcın oynuyor hopluyor zıplıyor gercekten varmış gıbı olan tvler cıkıyor" dersenız. o zaman da onu beklerız. zaten şu anda bennım bıldıgım OLEDler cıktı pıyasaya yenı yenı. bırde egımlı tvler cıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada hep Samsung adını duymaktan bir hal olduk...TOSHİBA gözlüksüz izlenen 3 D Led Televizyonu geliştirdi..Seri üretime başlandı...ABD de satılıyor...Buraya kaç yıl sonra düşer bilemem...O televizyon buraya gelince pusudaki arkadaşlarım inşallah istedikleri led tv larını çok uygun fiyatlarla alabilecekler..Fiyatları düşecek..Bir iki yıl bekleyin...saygılarımla..

gözlüksüz izlenen 3d yle gözlükle izlenen 3d arasında fark olacağını düşünüyorum. Gözlük beyin için göz için zararlı görüntüleri egale ediyor ama tv nin ekranından direk 3d izlenirse büyük sorunlar oluş turabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

fiyat uygun gözüküyor

300 tl teknosa hediye çekini de ele alırsak fiyat 3000 oluyor. ama benim beklediğim fiyat 2700 civarı fln. Yeni seri çıkınca mutlaka düşecektir o seviyelere. 40b650 nin çıkış fiyatı 1299 dolardı ama aynı seviye 40b650 1199 dolardan piyasaya girmişti. Yine öyle bişey olurda ucuzdan girerse yeni seri 3d li tv ler tadından yenmez. Hemen hemen 10 günümüz var bakalım. bugünden itibaren 1 ay geçmeden kimse tv almaya kalkmasın sonra pişman olur. şimdi alacağınız aynı fiyata 1 ay sonra bi üst modelini alabilirsiniz yada paranız cebinizde kalır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.