Şimdi Ara

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
82
Favori
54.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puzzlesepeti.com'da indirim var. Üstelik ücretsiz kargo. Kapıda nakit ödeme seçeneği sunuyorlar 6 lira ek ücreti var. Almak isteyenler baksın derim. Bir tane sipariş geçtim, başka yerlere göre uygun gibi geldi.
  • Şu günlerde bir fırsat varmı a101 bime bakıyorum ama haftalardır gelmedi sitelerde çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eğer ilgilenen olursa diye yazmak istedim, evde hazır çerçeveli, yapılmış, çok sayıda puzzle duruyor, önceden hep yapardık, asacak yerimiz de yok malesef, eğer ilgilenen varsa 1000 lik, 1500 lük, 5000 lik hazır yapılı çerçeveli puzzlelar için pm den mesaj atabilirler, resimlerini de gönderebilirim, uygun fiyata verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 22 Temmuz 2019; 17:4:6 >
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Ben de bakıyorum ama o mağazalara gelmedi. İnternetten almak isterseniz İsem kitap ve Kitapseç sayfalarında fiyatlar uygun görünüyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım teslim tedarik sürelerini sormak lazım. Puzzlesepeti.com hızlı gönderi yapıyor.
  • Arkadaşlar,www.isemkitap.com sitesinde puzzle fiyatları daha uygun ve kapıda ödeme var. 50 lira üstü kargo bedava. Cumartesi kargoya verildi ve bugün teslim aldım. Kapıda ödemeli almak isteyenler için iyi seçenek olabilir.
  • 13 eylülde Bim'e 1000 parça puzzle geliyor. Clementoni marka fiyatı 19,90 TL. almak isteyenler kaçırmasın.
    AKTÜEL KATALOĞU
    BİM 13 EYLÜL 2019 AKTÜEL KATALOĞU - Sayfa 2
    http://www.aktuel-katalogu.com/bim-13-eylul-2019-aktuel-katalogu.html/2

• enarr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • 25 Eylül'de ŞOK marketlere, 16 Kasım'da (sanırım 16 tam okunmuyor) BİM marketlere, ZOE 1000 Parça Puzzle gelecek. Bir değişiklik olmazsa. ŞOK markettekini 13 eylül diye biliyordum. Detay linkte:
    http://www.zoepuzzle.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 12 Eylül 2019; 16:27:41 >
  • Hepsiburada comda Göktürk mağazacılığın sattığı
    PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)trefl yapbozlar indirimde.

• arkadaşlar daha önce ucuz diye hbdan eurographics markalı bir puzzle almıştım bugün açtım. bayıldım. mavi mukavvadan yapmışlar ve resim yüzü sanki plastik gibi. bitirdiğimde parlak bir tablo çıkacak karşıma sanırım. ama stoklar tükenmiş. n11de göktürk satıcısının elinde birkaç parça daha var kargoyla 30 a geliyor. koleksiyonunuzda böyle bir parça da olsun bence. düşünebilirsiniz
    2 çeşit gelmiş 1 tane aldım
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    İlk başta beğenmemiştim ama yapılmışların güzel olduğunu görünce alayım dedim. Baktım kalmamış hemen bitmiş. Bu arada 25 Eylül'de Şok'a puzzle gelecekti ama broşüründe görünmüyor.
    İptal olmuş herhalde.

• tergen T kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada bir sayfada görmüştüm 28 eylülde gelecek yazmışlar.
  • Şok marketlerde bugün 1000 parça puzzle satışta. 3 farklı çeşidi var. Fiyat 16,9 lira. Bazı şehirlerde birkaç gün önceden satışa koyulmuş.
    Bugün üçünüde aldım.

• 3 çeşit var balcony,beach house,evening tour in paris
    fiyat görmemiştim dün yeni gelmişti 17 tl
    bimdeki daha iyi gibiydi bu biraz fazla renkli 3d genç işi gibi geldi ama 1 adet aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 30 Eylül 2019; 14:39:4 >
  • www.hepsiburada.com
    Puzzle Modelleri ve Fiyatları | %38 indirim
    https://www.hepsiburada.com/puzzle-yapbozlar-c-1201902?filtreler=satici:ToyseToys

hepsiburada da %50 net indirim varmış
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.