Puzzle Pirate adı üstünde bir puzzle oyunu ben puzzlelerden nefret ederim ama bu oyuna bayıldım oyunda korsanız ve puzzle oynarak para kazanıyoruz örneğin bir gemide yelkenleri açmak için bi puzzle oynuyoruz gemiyi tamir etmek için puzzle oynuyoruz kılıç yakın-dövüş ve daha bi çok işi puzzle oynayarak yapıyoruz ayrıca dükkanlarda çalışabiliyoruz yada kendi dükkanımızı satın alıyoruz paralarla kıyafet,kılıç,ev,ev malzemeleri,gemi filan alabiliyoruz
oyunda bazı kısıtlamalar var mesela pokeri veya dükkanlarda çalışma işini istediğinz zamanda yapamazsınız haftanın belirli günlerinde oynayabilirsiniz ayrıca oyunu satın almadan kendi dükkanızı açmazsınız
Oyunun ismi Puzzle Pirates. Ben oyunu 2 senedir oynuyorum. İsteyen benim pirate'a oyunda "/who quada" (tırnak işaretsiz) komutuyla bakabilir. Bir ara Hearts'da Ultimate idim. Hey gidi günler....
bnde oynuorum ve başka bi oyuncuda drinking de ultimateydim ama server hataları yüzünden iki günde bir oyuna giremiorum
arkadaşlar ben bu oyunu oynuyordum eskiden ama o zamanlar subscribe yapmamız gerekiyordu sanırım bunda öyle birşey varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme