Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
49
Favori
617.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dowlozing

quote:

Orijinalden alıntı: bbgelen

merhabalar, konfor cam maalesef %90 argonsuz satılıyor piyasada, bilenler kullanıyor. sizin cam ünitelerinizde de muhtemelen yoktur, çok fazla yaygın değil çünkü. her konfor camda argon olucak diye bir kaide yok, ancak ben firmamda sattığım tüm konfor ve sinerji ürünlerinde argon kullanıyorum standart olarak. içeriğinde hologram varsa camınızı güvenle kullanabilirsiniz, sahte şişecam etiketi ısıcam klasik te olur en çok, konforda pek olmaz rastlamadım. içiniz rahat olsun.
    saygılar.

Hologramı konfor camlarda nereye koyuyorlar ve nasıl görüp anlaya biliriz.

2 camın arasında hologramlı konfor ıscam etiketleri oluyor. görmemen imkansız

• sizin pvc doğramalar winsa 7000 seri olarak jaluzili pervazlı yaklaşık 2700 tl
  • Ankara'da pencere yaptıranların işçiliğinden memnun kaldıkları bayiler hangileri? Marka sormuyorum. Çünkü PVC'deki fiyat ve kalite farkının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Geri dönüşüm malzemeden üretim yapan birkaç firmanın PVC ürünleri teflona dahi yapışıyor. İthal almak da gereksiz. Sonuçta malzeme aynı. Fiyatına göre en iyi kaliteyi alabileceğim birkaç yerli markayı belirledim. Kullanılacak kol ve menteşeler de aklımda. Geriye yalnızca işçiliği iyi olan bir yer kalıyor. Yalnızca pencere takacaklar. Ev kirlenmemesi için pencerelerin sökümünü, pencere takıldıktan sonra merkezlerin onarımı, mantolama ve pencere önündeki granitlerin değişimini kendimiz yapacağız.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Hangi markanın hangi modeli ve ideal hangi parçalar kullanılmalı ? (kaç ml profil olmalı hangi marka kilit olmalı vs) yağmurda su almasın odanın ısısı kaybolmasın istiyorum eski pvc ustalığı çok kötü biri tarafından yapıldığı için pek sağlıklı değil. bilgisi olan yada bu işi yapan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum... Kabataslak ölçü ve model aşağıda pencerelerden biri yarım açılır olacak diğeri normal, ayrıca İstanbul bahçelievler civarında işçiliği iyi olan bir bayi tavsiyesi olan varmı ? Unutmadan Naturel Penci olan bir arkadaşımız bu ölçülerde bir fiyat ver dedim oda ortalama 500 tl falan dedi. bu rakam uygunmu yoksa pahalımı ve bu marka için ne düşünüyorsunuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

PVC Pencereler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 14 Ekim 2012; 22:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Arkadaşlar Merhaba,

Hangi markanın hangi modeli ve ideal hangi parçalar kullanılmalı ? (kaç ml profil olmalı hangi marka kilit olmalı vs) yağmurda su almasın odanın ısısı kaybolmasın istiyorum eski pvc ustalığı çok kötü biri tarafından yapıldığı için pek sağlıklı değil. bilgisi olan yada bu işi yapan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum... Kabataslak ölçü ve model aşağıda pencerelerden biri yarım açılır olacak diğeri normal, ayrıca İstanbul bahçelievler civarında işçiliği iyi olan bir bayi tavsiyesi olan varmı ? Unutmadan Naturel Penci olan bir arkadaşımız bu ölçülerde bir fiyat ver dedim oda ortalama 500 tl falan dedi. bu rakam uygunmu yoksa pahalımı ve bu marka için ne düşünüyorsunuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Konu hakkinda yardimci olabilecek kimse yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar ben kayseride ikamet ediyorum evimiz eskişehirbağlarında üst üste iki daire eski ahşap pencereleri söktürüp pvc yaptırmak istiyoruz iki tanede içeri alınacak balkon var ortalama 6000-7000 tl civarında fiyat veriyorlar. bu tür konularda çok şanssızımdır. kayseride malzeme kalitesi ve işçilik yönünden güvenebileceğimiz bir bayi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? illede şu marka olsun demiyorum ama piyasadaki kaliteli markalardan biri olursa iyi olur
  • Merhaba Arkadaşlar... Pimapen yaptırmak veya pimapen tamiri yaptırmak isteyen kişiler Ankara ve istanbul avrupa yakasında olanlara yardımcı olabilirim. İşçilik yönünden hiçbir şüpheniz olmasın yaptıgımız işin garantisini veriyoruz ki memnun olmazsanız ücret edemezsiniz.

Yaptıgımız işlerden bazıları ;

PVC Kapı Pencere Conta degişimi
    Normal açılır Pencere veya Kapıyı Çift açılıra çevirme
    Pencere Kapı izolasyonu
    Hırsız emniyet kilidi
    Çelik Kapı hırsız emniyet kilidi
    Sineklik sistemleri
    Menfez sistemleri
    Cam balkon sistemleri
    Pvc kapı Pencere sistemleri (EGEPEN Ve FIRATPEN)

Aslanpen pvc kapı pencere sistemleri

İlyas KUVAN 0533 666 08 64 arayıp her türlü görüş alabilirsiniz. İş yaptırmak zorunda degilsiniz.

• normal açılımlı pencereyi çift açılıma çevirmeyi kaça yapıyorsunuz.
  • 75 tl den normal açılımı çift açılıma çeviriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkayseri1982

merhabalar ben kayseride ikamet ediyorum evimiz eskişehirbağlarında üst üste iki daire eski ahşap pencereleri söktürüp pvc yaptırmak istiyoruz iki tanede içeri alınacak balkon var ortalama 6000-7000 tl civarında fiyat veriyorlar. bu tür konularda çok şanssızımdır. kayseride malzeme kalitesi ve işçilik yönünden güvenebileceğimiz bir bayi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? illede şu marka olsun demiyorum ama piyasadaki kaliteli markalardan biri olursa iyi olur

güncel
  • quote:

quote:

merhabalar ben kayseride ikamet ediyorum evimiz eskişehirbağlarında üst üste iki daire eski ahşap pencereleri söktürüp pvc yaptırmak istiyoruz iki tanede içeri alınacak balkon var ortalama 6000-7000 tl civarında fiyat veriyorlar. bu tür konularda çok şanssızımdır. kayseride malzeme kalitesi ve işçilik yönünden güvenebileceğimiz bir bayi tavsiyesinde bulunabilirmisiniz? illede şu marka olsun demiyorum ama piyasadaki kaliteli markalardan biri olursa iyi olur

güncel

Ben de araştırıyorum.Bir kaç yerden fiyat aldım.4 sene önce Pakpen bayisi olan bir kaç ş...size kapıları değiştirtmiş ve balkonu kapattırmıştm.Sonra bunlar piyasayı dolandırıp kçamışlar.Bir ürün bu kadar mı dandik işçilikle takılır.Burnumuzdan geldi pvc,eski ahşap kapılarım bile bundan iyiyidi.Şimdi pencereleri de kapıları da değiştirmek istiyorum:Benim anladığım kadarıyla marka önemli ama asıl önemli olan onu monte edecek bayinin işinin ehli dürüst bir bayi olması.Yoksa en iyisini taktırsanız da işçilik berbat olunca bir işe yaramıyor.
    Şimdiye kadar 6-7 bayi araştırdım.Kafama yatan bir tane Winsa bayisi çıktı,arayıp winsadan bayi önerin dedim onlar da bu bayiyi söyledi.Yarın gidip hem ortamı göreceğim hem görüşeceğim.Kafama yatarsa işi bu bayiye yaptıracağım.

• ATAKÖY PVC TAVSİYESİ
    Ataköydeki lojmanın balkonu için BATI PVC firmasını tavsiye ettim.
    Firma yetkilisi Bülent bey çok ilgili.
    Ürünler kaliteli.
    ROTO aksesuar standart. İşçilik son derece iyi.
    Bülent Beyin tasarım bilgisi çok iyi. Laptop bilgisayarıyla gelip kimsenin yapamadığı tasarımı yaptı.
    İletişim bilgileri:
    T: +90 212 590 13 43 M: +90 532 305 50 15 F:+90 212 590 13 42
    www.batipvc.com www.pimapenpvc.co

• PİMAPEN marka pencere taktılar. Çok memnun kaldım.
    İsmi duyulmamış 60 cm profil marka 650 fiyat verdi, Batı PVC kaliteli 70'lik pimapeni 700 TL'ye taktı.
    Bundan sonra pvc işim olursa yine onlarla çalışacağım.
  • quote:

KAYSERİ DE OTURUYORSAN EGEPEN DECOUNINCK YAPTIRABİLİRSİN... EMEK IŞIKLARINININ ORDA MAĞAZALARI VAR. FİYAT ALABİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

quote:

güncel

Ben de araştırıyorum.Bir kaç yerden fiyat aldım.4 sene önce Pakpen bayisi olan bir kaç ş...size kapıları değiştirtmiş ve balkonu kapattırmıştm.Sonra bunlar piyasayı dolandırıp kçamışlar.Bir ürün bu kadar mı dandik işçilikle takılır.Burnumuzdan geldi pvc,eski ahşap kapılarım bile bundan iyiyidi.Şimdi pencereleri de kapıları da değiştirmek istiyorum:Benim anladığım kadarıyla marka önemli ama asıl önemli olan onu monte edecek bayinin işinin ehli dürüst bir bayi olması.Yoksa en iyisini taktırsanız da işçilik berbat olunca bir işe yaramıyor.
    Şimdiye kadar 6-7 bayi araştırdım.Kafama yatan bir tane Winsa bayisi çıktı,arayıp winsadan bayi önerin dedim onlar da bu bayiyi söyledi.Yarın gidip hem ortamı göreceğim hem görüşeceğim.Kafama yatarsa işi bu bayiye yaptıracağım.

WİNSA İLE EGEPEN DECOUNİNCK AYNI FABRİKADA ÜRETİLİYOR. KAYSERİDE WİNSA ÇOK PAHALI FİYATLAR VERİYOR...EGEPEN E GİDERSENİZ DAHA UYGUN YAPTIRABİLİRSİNİZ..

• Arkadaşlar ısı yalıtımı iyi bir pencere için 135-140 cmmlik boyutlar ortalama kaça mal olur markalara göre? Şuan tek cam var ve pencerede alüminyum zannedersem..
    yani epey ısı kaybı var...Tabi bununla beraber aynı boyutlarda toplam 4 pencere ve bir kapı vs de gelecek...İstanbul avrupa için ne aralıkta olur fiyatlar?
    Uygun yerler neresidir?
  • ölçülerinizi ve standartlarınızı pm olarak gönderdidseniz size bir fiyat çıkartabilirim..
  • Bugün bir kaç marka ve bayii gezdim.Öncelikle Pimapen bayisine uğradım.4 pencere ve 1 Kapı için 1700 tl fiyat verildi.İnceledim fena değil gibi,bayiisi Kayserinin en büyük bayisi.Fıratpen'e baktım hiç hoşuma gitmedi,2000 lira fiyat verdi.Mywin diye Kayseri üretim bir firma 1900 lira fiyat verdi,orta kalite bence.Rehau'ya baktım aklım onda kaldı,kaliteyim diyor malzeme.2400 lira fiyat verdi.Salamander'e baktım o da hoşuma gitti 2300 lira fiyat verdi.Adopen ise 1950 lira fiyat verdi.
    Salamanderci,tek tek herşeyi sözleşmeye yazıyor karşılıklı imzalanıp işe başlanıyor.Camlar ısıcam Sinerji.Şu an Salamander ve ya Pimapenden birini seçmeyi düşünüyorum.Sizce hangisini tercih etmeliyim?
    Bir de Winsa kaldı incelemediğim.Sanırım o da Pimapen kalitesindedir.
  • dryn haus adında bir marka hakkında bilgisi olan var mı...
  • Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor Hakkında Biraz Bilgi Vermek İsterim,

Bir Pencerede en fazla yalıtım sağlayabilecek ürün cam ünitesidir. Zaten bakıldığında en fazla alana sahip üründe camdır.

Reklamları yeni başladı lakin, bizim uzun zamandır uyguladığımız bir ürün olduğu için Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor hakkındaki tecrübelerimiz sabittir.
    Müşterilerimizde şöyle bir algı oluşmuş durumda, ısıcam konfor daha pahalı o zaman o daha iyidir gibi...
    Kesinlikle bu şekilde değil, Isıcam Konfor Güneş ve Isı kontrol özellğine sahiptir ve kullanılacağı alanlar güneşi çokça alan açık cephelerdir.
    Isıcam Sinerji ise Isı kontrol özelliklidir. Güneş ısısını çok almayan cephelerde kullanılabilir.

Sinerji veya Konfor seçimi kesinlikle pencerenin cephesi ile doğrudan bağlantılıdır.

Her Cephede konfor çözüm olmaz, tam tersi sorun olabilir. İlkbahar sonbahar döneminde güneş ısısından mahrum kalabilirsiniz. Dolayısıyla dış ortam ılık iken iç ortamınız serin kalabilir.

Kesinlikle GPS ile tam yön tespiti yapılmalıdır. Sonrasında Cam seçimi yapılmalıdır.

Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar sitemizden edinebilirler.
    http://pimapenpvc.co/yeni-nesil-yalitim-camlari-pimapen.html
    http://pimapenpvc.co/pimapen-isicam-sinerji.php
    http://pimapenpvc.co/pimapen-isicam-konfor.php

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.