Şimdi Ara

PVP ağırlıklı,mümkünse yeni başlamış oyun tavsiyesi(ücretlide olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar,yaklaşık 3.5 yıldır forsaken world oynuyorum ama ilgili firmanın bugs'ları gidermemesi,devamlı oyuncu kaybı vs beni oyundan soğuttu..ilgili konulara baktım,aradığım oyun pvp ağırlıklı iyi grafikli (karakterler gerçeğe yakın olmalı..)bir miktar pve de olabilir ama açıkçası devamlı tekrar edilen pve görevlerinden nefret ediyorum..yeni olması önemli çünkü son level a gelmiş oyuncuların karşısında hiç şansınız olmuyor...sabit bir miktar aylık ödemesi olabilir çünkü free play oyunlarda en çok parayı veren en iyi yerde oluyor genelde.hiç olmazsa herkez eşit şartlarda oynar sabit ücretli oyunlarda diye düşünüyorum..birde oyuncu sayısı önemli boş server larda oyun oynamak hiç eğlenceli değildeğerli görüşlerinizi bekliyorum???

• Olsa hocam keşke bizde oynasak..
  • karamsar olmayalımdenediğiniz kaliteli grafikli,yeni oyunlar (pvp ağırlıklı) lütfen??
  • konu unutulmasın...DOTA veya LOL ,BU OYUNLAR SADECE ARENA AĞIRLIKLI DİYORLAR OYNAYAN VARMI?
  • eagle35 E kullanıcısına yanıt
    Moba türüne giriyor hocam onlar mmorpg değiller yani. Videolarına bakıp tam anlayabilirsiniz istediğiniz doğrultudamı diye.
  • teşekkür ederim..siz denedinizmi ne anlamda fark var? malum bir oyunu indirmek internet kotasını sömürüyor,öncelikle oynayanların fikirlerini almak lazım
  • Oynadım hocam zamanında ama sizin en basit anlayabileceğiniz şekilde söyleyeyim, herolar var bunlardan birini her oyuna girerken seçiyorsunuz 20 dakika ile yaklaşık 2 saat arasında sürüyor oyunlar iki takım kapışıyor ama oyun bittiğinde karakter veya eşyalar sizde kalmaz her oyunda baştan başlar her şey. Yani mmo gibi seviyeniz itemleriniz falan sizde kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • level kasma yok yani,kim daha hızlı skill kullanırsa o mu kazanıyor? counter strike vb benzerimi yoksa?
  • Hocam lvl kasma falan da var ama hepsi oyun içindeki o 20 dakika 2 saat gibi olan zaman diliminde en son bir takım kuleyi yıktığında bitiyor her şey ve sıfırlanıyor. Yani öyle 57 lvl itemlerim şunlar falan gibi bir durumunuz yok mmorpg değil.
  • teşekkürler,benim aradığım tür değil sanırım...başka öneriler lütfen?
  • Asta online deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrieI

Asta online deneyebilirsiniz

teşekkürler araştırıyorum...
  • Guild Wars 2 bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Guild Wars 2 bakabilirsiniz.

incelemedeyim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.