Şimdi Ara

PvP Conqueror taktik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben suan conq kasıyorumda bı kac sorum olacak pvp de etkılı olmak ıcın gruplarda ve 1 vs 1 de ıyı olmak ıcın one handed tan 2 tane mı 1 tane two handed mı kullanmalıyım ve hangı feate gıtmelıyım pvp ıcın feats orneklerı verırmısınız
  • Benimde fury pvpde bi conq um var pek pvp yapmam dolayısı ile conq pvpsi hakkında söyleyebileceğim 2 şey var biri demo ve tos lara karşı nası yazılıo bilmiom ama sana vurulan damage in %90 nını falan vurana geri iade eden bi skill var o skili kullanmanı tavsiye ederim bu bütün asker sınıflarında var.

Ne zaman kullanman gerektiğine gelince demon seni rootladığı zaman 1.05 yamasından önce 17 sn idi şimdi bilmiom bazı bufflar açmaya başlar ve buffları açtıktan sonra sana firenzyde isen yaklaşık 10k damage vurabilir demo buffları açmaya başladığında cunning deflection skilin adı buydu sanırım açıp frenzy e geçersen sana vurduğu an kendisi ölür.

Tosu pek bilmem ama onunda tek atış die bi skili var onla medium giyenlere kadar tek vuruşta indirio onu ne zaman yaptığını öğrenip onu yapacağı zaman demoda anlattığım taktiği uygularsa kendini öldürür söyliceklerim bu kadar ama yinede bu pvp olayı oynadıkça öğrenilecek geliştirilecek bişi o yüzden pek acele etme derim

• tosun one shot buffunu kaldırmışlar diye duydum.
    cunning deflection %90 gibi yüksek bişi deildi diye hatırlıyorum.daha az olması lasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 25 Haziran 2009; 15:16:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamos

ben suan conq kasıyorumda bı kac sorum olacak pvp de etkılı olmak ıcın gruplarda ve 1 vs 1 de ıyı olmak ıcın one handed tan 2 tane mı 1 tane two handed mı kullanmalıyım ve hangı feate gıtmelıyım pvp ıcın feats orneklerı verırmısınız

arkadaslar lutfen cevap beklıyorum
  • http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=4#::efef25e3f2e2fe6f3ef2ef3efe2fef2ef2ef2e2fe2f2:520

Bu featsler 2 handed sılah kullananlar ıcın ıyımıdır pvp de ısımı gorurmu
  • Evt baya işini görür o şuan ama baya yenilikler geldi mesela conq. feat ağacına yeni bazı yetenekler eklendi.

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?build=481#::f28e4fe2fe4fef5e4fe4fef3cfef2e2f2ef2:481

Genelde en çok tutulan conq. feat ağacı üsteki.
  • ama patchten sonra onada yenı featsler geldı
  • Evet dedim ya yeni özellikler geldi ama sana tavsiyem eskilerle takıl yeni gelen özelliklere bulaşma zaman içinde onlar yerine otursun yeni feat ağaçları türesin o zaman yeniliğe gitmek en iyisi.
  • Beyler alın size güncel feat planlayıcısı:

http://www.askkalanthes.com/featPlaner.php?class=Conqueror&lang=en
  • pkeı iyimser bu onerdıgın feat ı kullanıcam fakat two handedmı kullanmalıyım yoksa her elıme bıtane one handedmı
  • Buyur senin için yeni gelmiş özelliklerle birlikte yepyeni bir feat ağacı yarattım bu çok işine yarayacak ayrıca bu verdiğim ve önceden verğim feat örenkleri 2h için olandır o yüzden 2 elle tutulan silah ile takılmak zorundasın diğeri için Camage kısmını geliştirmek lazım biz ise Brute olarak gittiğimizden 2h silah kullanacksın bu zorunlu.

Tıkla

• Abicim 2 sorum olucak bu feats pvp ıcınmı pve ıcınmı ?

conq ıcın uyugn olan sılah 2h mı yoksa 2 tane 1h mı ? cevaplarsan cok buyuk yardım etmıs olursun
  • Şunu söyleyim Conq. 2h kullanmayanı bence eziktir öyle 2 elinde 1h silahla ne düzgünce pvp yapılır; nede pve düzgün bir damge verir zevk alırsın oyundan benim verdiğim örnek (ayrıca bunu kendimde kullanıyorum) hem yüksek damge verme üzerine kurulu pvp ve pve çok işine yarayacak bir feat ağacıdır zaten dene baktın beyenmedin kendim bir feat ağacı yaratır onla takılırsın herşey sende biter hangisi senin hoşuna giderse onu dene zamanla conq. kavrar çok daha rahat edersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.