Şimdi Ara

PvP de Ch mi iyi Eu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

Test serverini deneyen biri olarak

blader en iyi build. Şuan warriorun pvpde öne çıktığı gibi, eğer test serverinin aynısı gelirse blader öne çıkıcak.

120e kadar blader kasan olursa helal zaten

şu test serverı muhabbeti nedir pc basında duramadıgım için uzak kaldım konuya joymaxın deneme amaçlı yaptıgı bir yenilik mi? yada nasıl kullanabılrm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spix2

quote:

blader en iyi build. Şuan warriorun pvpde öne çıktığı gibi, eğer test serverinin aynısı gelirse blader öne çıkıcak.

şu test serverı muhabbeti nedir pc basında duramadıgım için uzak kaldım konuya joymaxın deneme amaçlı yaptıgı bir yenilik mi? yada nasıl kullanabılrm.

şuan site inspectionda. açılınca aç, zaten görürsün

Mantığı: sana 120level karekter 10m sp ve legend+5 set+acc+wep veriyor ve pvp yapıyorsun. setler leveller ve skiller eşit olduğundan hangi buildin daha iyi oldugunu daha rahat görebilirsin. Bence girip dene sonuçta kendi fikrin oluşur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spix2

quote:

şuan site inspectionda. açılınca aç, zaten görürsün

Mantığı: sana 120level karekter 10m sp ve legend+5 set+acc+wep veriyor ve pvp yapıyorsun. setler leveller ve skiller eşit olduğundan hangi buildin daha iyi oldugunu daha rahat görebilirsin. Bence girip dene sonuçta kendi fikrin oluşur

yapma ya o zmn şu sp scrollar varken gerceklestırmıs olsaydım şu olayı ch karakterımı tkr yapılandırabılırdım Hernyse Nuker iyi yinede deniyim ben bunu tskrlr:)

• intlerde genelde pot sıkıntısı olur o yüzden ch nuker öneririm bich cold light ^^
  • Yüksek vurup kendine vurulmadan öldürmek istiyorsan eu-wizard ol.Ama herhangi damagede öleceğin için hem atağı iyi olan hem defansı iyi olan saniyede bir pot basan chin blade veya chin bow ol.
  • Oynayışa bağlı bence ve charın sağlamlığına ama eu'ların da çok iyi dmg'lerini unutmamak lazım.
  • Warlock dagger üstüne tanımam
  • ikisinden biri iyi olsaydı herkes aynı ırkı seçerdi,ismimi tersten oku anlayacaksın herşeyi
  • eu warrior/cleric
  • Karakter kullanmaya bağlı bence iyi kullanırsan karakterini iyi sonuçlar elde edersin skill kompinasyonu nerde ne yapacağını bilmek vs vs.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.