Şimdi Ara

Pvp Exp. Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ben bs açtım lvl 20 yaptım solo pvp yaparken çok zorlanıyorum heleki ranger daha yaklaşamdan işimi görüyor barbar açtım oda soloda iyi ama sanki ilerde bundan pek cacık olmaz havası var bende düşük lvlde ranger iyi olduğunu biliyorum ama nede olsa istediğim kadar pvp exp kasayım elinde sonunda bunların yararını lvl 80 göreceğim sence lvl 80 göre konuşursak pvp kasılacak en iyi karakter hangisi ben büyücü sınıf sevmiyorum o yüzden onun harici hangileri iyidir hox aklıma çok yatıyor şu sıralar ama defansı çok düşük barbar çok denedim soloda iyi ama çok nerf yedi diyorlar sin desem zaten işim gizlen dal değil heleki onlarla pvp yapmak işkence dön dön vur bs 20 lvl ne olduğunu gördüm ilerde ne olur bilmiyorum ranger diyorsun 80 lvlde kötü ee geriye guardian ve conq. kaldı onlar hakkında pek bilgim yok ama guardian pvp lvl kasmak işime gelirmi orda onlar iyimidir onuda hiç bilmiyorum esasında iş karakteri kullanmakta kalıyor ama bir kere pvp işine girişmişken doğru düzgün sonradan çok vah çekmiyeceğim bir karakter kasmak istiyorum.

• selam,

solo pvp yapmak istiyorsan Conqueror veya Assasın en iyi seçeneklerdir. Guardian'la pvp xp alman çok zor kimseyi kesemezsin o adamla dmg cok düşük. Hox da güzel bir karakter ben denedim fakat pek keyif vermedi. conqueror ve assasin şu an için pvp yapılacak en keyifli karakterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 13 Haziran 2009; 8:36:35 >
  • Assassin şu an iyi de 1.5 te çöp.
    Conq da nerf yedi 1.5te.
    Barbar oynayanlar memnun değil 1.5te.
    HoX kim ne derse desin OP. Çok fena dmg aldığı gerçeğini bir kenara atarsak tabi.
    BS bana göre OP. Assassin ile yenmeyi gözden çıkardığım karakter.
    Guard, tempest guard 1.5te bence OP. Nasıl stamina draini varsa 0 dan 1 e çıkaramıyorum. Düz vurmaktan adam gücünü dolduruyor ve sonunda ölüyorum.
    Conq, brute 1.5te OP, carnage çöp. Frenzy Stance de çöp.
    Demo, Necro, kamyon gibi çakıyorlar. Bence OP. Başa çıkılamıyorlar.
    POM, nerflendi diye duydum.
    TOS, hala güçlü diye duydum.
    (Casterlarla işim olmaz.)
    DT, kim ne derse desin düzelttiler. Desecration üzerinde daha da çalışsınlar. Sonra yeme de yanında yat. Sonuç; normale döndü.
    Ranger, üzerinde çalışıldı ama 80 de bence çöp.

• Sağol baya detaylı anlatım olmuş o zaman barbar sevsemde ona bulaşmayım bs demek op ilginç ama bana ezik göründü demek ilerde baya iyileşiyor Hox açmak çok istiyorum bakalım napacam Guard nasıl olur abi op damge vuramıyor ki karşısındakini alsın ha kesilmiyorda o başka konu içimden pole bir guard açsam diyede söylenmedim değil bakalım şuan aklımda hox veya guard açmak var belki ezikte olsa bs düşenebilirim.

Kyser Sozey conq. bana pek iyi gelmiyor ne biliyim barbarın bir nevi daha zırhlısı gibi sin desen evt pvp iyi diye biliyorum ama onda cidden beceri gerekiyor.

• 3 aylık tatilim var. Memlekete gideceğim, 3 ay sonra assassini düzeltmezlerse kesinlikle dönüşte assasinle oynamayacağım. Şu an testliveda berbat. Armorları fln hepsi nerf yedi. Grup PvPlerde hiçsin. İlk daldıkları adam sensin. BS Shrewd Blow V'le bile benim SSX ile BS ye vurduğumdan fazla vuruyor. Corruption olsan bile Souldierları yenmen neredeyse imkansız. Takım arkadaşın yarım km ötede biriyle kapışıyor olsa da stealth moduna geçemiyorsun. Featlar gereksiz. Ztn birkaç güç içinde sıradaki patchı sürsünler, assassin ile değişiklik olmazsa FunCom'a ayrıntılı "1.5 Assassin Feedback" hazırlayacağım.
    Neyse daha demin yaptığım karakter analizi 1.5 patchı için geçerli.
  • Kimle konuşsam herkez ass. memnun değil nedir sizin çektiğiniz ama benim en çok pvp tırstığım karakter bu oyunda ass. ve ranger ezik olsada o gizlendiği yerden çıkıp dalmaları yokmu beni bitiriyor nede olsa adına uygun hareket ediyorlar bu arada az göz gezdiriyorum guild ve pvp sıralamalarına en çok kill ve pvp lvl 5 gören ranger var bu oyunda ne gankçı bir class yahu bu.
  • Selam,

abi nasıl Assasin ile PVP de oynayamıyorsunuz şaşıyorum valla solo da assasin 1 numaradır. assasin grup pvp için değildir yanlız takılan insanlar içindir. bire birde yenemedğin adam yoktur. ( en azından bende öyle )

soldier sınıfı assasin için kolay lokmadır. demon,tos,necro gibi karakterler çok daha kolay lokmadır yeterki ilk hamleyi siz yapın ve skill sıralamanızı iii kullanın o zaman kimse sizi deviremiyor tabi hızlı oynamanız şart. Eğer hızlı oynayamıyorsanız Assasin kolay ölür. su güne kadar kesemediğim 1-2 tane Bear shaman oldu onlarda gerçekten assasinin zayıf noktalarını bilen adamlardı yoksa BS assasina rakip olamaz. sürekli oladak admamın etrafında dönüp arkadasından dmg verirseniz deviremeyeceğiniz adam yok. assasin ile grup pvp leridnen uzak durun

conqueror nerf yedi malesef tank dan bir farkı kalmadı. fakat bence halen en iyi soldier sınıfı karakter conq'dur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.