Şimdi Ara

Pvp Hunter - Beast Mastery mi ? Marksman Hunter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum...

Noxxic vs... gibi sitelerde MM daha iyi gibi duruyor.Ama oyunda cogu kişi bm sizin fikirlerinizi almak istedim

şimdiden tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacaba -- 11 Nisan 2015; 9:37:35 >

• BM daha iyi gibi olsada, Hunterlar şuan acayip abartı bir class olduğu için canın ne istiyorsa onu oyna kardeşim.
  • haklısın aslında bm gidip

Pvp Hunter - Beast Mastery mi ? Marksman Hunter mi ?

bu petten alacaksın birde :D tamamdr sabahdan beri araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacaba -- 11 Nisan 2015; 12:47:41 >
  • Jacaba kullanıcısına yanıt
    Yıllardır maini hunter olan biri olarak söylüyorum eğer mm seçersen pvp için çok büyük bir hata yapmış olursun. Bugüne kadar pvp hunter denilince hep mm akla gelirdi ancak wodda mm yi pvpde iyi yapan neredeyse her şey oyundan kalktı. Şu an mm castinge ve low movementa dayalı, survivabilitysi en düşük hunter speci. Yanlış anlaşılmasın pve de süper spectir mm ancak pvp için tam anlamıyla bitti.

Güncel patch için ya bm ya sv oynamalısın, biri pete-burste dayalıyken diğeri trap-dot a dayalı hangisini seçeceğin sana kalmış. Hunterda mm hariç hiçbir spec kitingde sıkıntı çekmez ancak mm cidden cezalandırıyor yürümeye başladığında.

Ben bm-mm oynuyorum hunterı şu an. Genellikle bm (pvp/pve) ve bazı bosslarda mm oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1 öncesine kadar survival oynuyordum, trapler 12 saniyeydi. Nerf yedi trap'ler ve bm'e de gözle görülür derecede buff geldi. Şu an yüksek rating'de çoğu kişi BM oynuyor. Survival'ı inatla bırakmadım ama bir süre sonra BM hunterların daha çok domine ettiğini gördüm ve BM'e döndüm alışıyoruz artık.
  • cevaplarınız ıcın tsk ederım bm oynuyorum memnunumda sıkıntı yok cok tsk ederim
  • Noxxic'teki bilgiler yanlıştır bakmayın oraya .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phantom Assasin İtemi Aranır
    10 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nereye bakabiliriz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacaba

nereye bakabiliriz acaba ?

eğer Rotation veya talen konusunda filan bir ihtiyacınız varsa üst düzey türk guildindeki iyi oyunculara sorabilirsiniz , hangi class daha çok dps yapıyor hangisi AoE'de daha iyi filan diye sorarsanız onları hesaplayan programlar var tam hatırlamıyorum isimlerini ancak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır tsk ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.