Şimdi Ara

PvP kuralları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarda bir arkadaş demiş PvP de Başla demekten başka kural olmamalı diye.Bence çok doğru.

Warrior adam ister Screen atar ister bless basar,Bow olan istediği kadar kombo yapar..

Ama gel gelelimki bu işin bir kaconu var.. Bazı haraketleri yaptıgnız zaman oyundaki saygınlığınız gider.Karsımdaki adam screen açsa bile birşey demem.
    Çünkü oyunun amacı bu Build farklılıklarını kullanmak en ince detayına kadar..

AMA tek uyuz olduğum şey:Atıyorum bless yada screen açıyor bana Fire Wall açınca bu nasıl pvp diyor.. Şimdi gelde küfür etme..

• quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Yukarda bir arkadaş demiş PvP de Başla demekten başka kural olmamalı diye.Bence çok doğru.

Warrior adam ister Screen atar ister bless basar,Bow olan istediği kadar kombo yapar..

Ama gel gelelimki bu işin bir kaconu var.. Bazı haraketleri yaptıgnız zaman oyundaki saygınlığınız gider.Karsımdaki adam screen açsa bile birşey demem.

AMA tek uyuz olduğum şey:Atıyorum bless yada screen açıyor bana Fire Wall açınca bu nasıl pvp diyor.. Şimdi gelde küfür etme..

haklısın ve onu yazan da haklı. ancak screen yerine skin demek istedin sanırım. çünkü warrior kendisine screen veremiyor.İsteyen istediği buffı ve skilli kullanabilmeli ancak oyundaki itibar da bununla ters orantılıdır.EU karakterler için konuşuyorum tabii ki chinese charına sen light buffları fire buffları basma diyemezsin.EU charları için ne kadar çok buff o kadar az itibar aslında sadece cleric ve warrior için söz konusu bu olay. bless ve skinler yasak değil ancak alay konusu eder insanı. Zaten pro bir warrior/cleric ne bless ne de skin ihtiyacı duyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 4 Mart 2011; 1:23:22 >

• ben hiç birine uymuyorum gelene indiriyorum yatıyor yatmayanda şanslı
  • Beyler eu lar fazla atak yapar. Chn charlar az atak yaparlar.
    Eu lar geç hp basar. Chn seri hp basar.
    Tüm skiller kullanılır adam boşuna mı sp verdi de açtı o skilleri.
    Yok onu kullanma yok bunu kullanma olur delete çekelim charlara olsun bitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Yukarda bir arkadaş demiş PvP de Başla demekten başka kural olmamalı diye.Bence çok doğru.

haklısın ve onu yazan da haklı. ancak screen yerine skin demek istedin sanırım. çünkü warrior kendisine screen veremiyor.İsteyen istediği buffı ve skilli kullanabilmeli ancak oyundaki itibar da bununla ters orantılıdır.EU karakterler için konuşuyorum tabii ki chinese charına sen light buffları fire buffları basma diyemezsin.EU charları için ne kadar çok buff o kadar az itibar aslında sadece cleric ve warrior için söz konusu bu olay. bless ve skinler yasak değil ancak alay konusu eder insanı. Zaten pro bir warrior/cleric ne bless ne de skin ihtiyacı duyacaktır.

Evet doğru.. Warrior charı olan birinin bunu yanlış söylemesi ne garip

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.