Arkadaşlar PvP serverda rogue karakter açtım. Sub talent gitme düşüncesindeyim. Bunun için birkaç sorum olacak; 1. Lvl kasarken mob keserken diğer talentlara göre daha az mı dps çıkar. 2. İleriki seviyelerde başka bir talenta geçmek istersem nekadar gold ödemem gerekir? 3. Neden subt roguelar diğer talentlara göre PvP'de daha avantajlı?
Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
sub level kasarken daha avantajlı.. çünkü çoğu mob tek ambushta ölüyor.. ölmezse cheap shot vurup arkasına gecerek tek backstabla indiriyorsun..
dps dungeonda yüksek hpli moblarda düşünülecek bir durum 2 kez vurunca ölen moblarda sıkıntı değildir.. dungeona girersen sub asasa göre biraz az dps cıkarır lvl 30 olunca duel talent actırıp diger talentinde assasin girerek sorunu halledebilirsin..
talent degistirmek düşük levellerde ucuzdur.. ama çok sık talent değiştirirsen düşük levellerdede biraz fiyatı artabilir.. maksimum levelde 33 golddan başlayıp 66 golda kadar cıkıyor..
sub rogueların PVPye yönelik extra cooldownları var.. cheat death ile tam ölmek üzereyken vanishleyebilirsin.. kacan bir rakibin arkasında belirip indirebilirsin.. PVPye yönelik ambush skili ve backstab skili en cok sub roguelarda vurur.. crit sansı kafadan %60tır.. az gearla %80leri bulur.. ayrıca ambush ve backstablar belirli bir süre düşman armorunu yarı yarıya azaltır.. recuperance skili hem canını doldurur hemde extra energy verir.. asas olarakta pvp yapabilirsin ama sub öndedir..
Ben dungeonlarda sana combat rogue oneririm aoe damage yapabilirsin boylelikle ayriyetten egergy kullanımı daha regene yonelik skilleri vardir.
Yanıtlar için çok teşekkür ederim, tam öğrenmek istediğim cevapları aldım. Son olarak ben n.elf açtım ama pek çok yerde human daha iyi diyorlar. Aralarında bariz farklar yok ise elf gitmeyi tercih ederim. Sizce human'a dönmeli miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: komoli
Yanıtlar için çok teşekkür ederim, tam öğrenmek istediğim cevapları aldım. Son olarak ben n.elf açtım ama pek çok yerde human daha iyi diyorlar. Aralarında bariz farklar yok ise elf gitmeyi tercih ederim. Sizce human'a dönmeli miyim?
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu oyna elf +1 vanish gibi sayılırken bir de humanın +1 pvp küpesi var mış gibi görülür bence kafa kafaya Elf candır.:P
Human racialleri agır basıyor ama elf daha karizma ayrıca shadowmeld resmen vanish gibi calısıyor.. düşünme elf devam et..