Şimdi Ara

PvP vs Pve Item Ayrımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, yeni sayılırım mazur görün. Birkaç sorum var. Öncelikle şunu öğrenmek istiyorum raid yapıcaksak illa üzerimizde pve itemlerimi olmalı ? Itemlerin özelliklerine bakıyorum aynı level pvp ve pve itemler arasında çok bir fark olmuyor. Tabi pvp itemleri bg'lerde filan bonus veriyor zaten üzerindede yazıyor daha avantajlı olduğu gözüküyor. Fakat pve itemlerinde böyle bir ibare yok. Statlara bakarsak sanki aralarında çok bir fark yokmuş gibi gözüküyor. LFR raid'ler zaten çok kolay, nerdeyse hiç zorlanmadan bosslar kesiliyor fakat item düşürmek pekte kolay olmuyor.

Bonus ile 2 bg kazanarak aldığım item pvp item'i 700 ilvl, fakat oyunun son boss'u archimonde'dan düşen item, oda düşerse 675 ilevel. Bu item mevzularında biraz kafam karıştı açıkçası. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ? Lfr'leri atlayıp normal zorluk seviyesinde mi item kasayım. Normal raidlere 700 level pvp itemleriyle girsem ne olur ? Hem pvp hem pve ikisinide yapmayı seviyorum. Dönüşümlü takılıyorum ama illa character'leri ayırıp biriyle pvp diğeriyle pve'mi yapmak gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 21 Aralık 2015; 17:40:07 >

• Pvp itemlarıyla normale girebilirsin, ama PvE de daha ileriye gitmek istiyorsan ayrı itemlar alman gerek. Normal raid girerek full pve itemı kasmaya başla, ordan da heroice doğru gidersin zaten. LFR a sadece fightları önceden tecrübe etmek için git, düşen itemlar çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 690+ ilvl varsa LFR tamamen gereksiz. PvP gearının herhangi bir dezavantajı yok ama PvP trinketleri PvE'de kullanışsız o yüzden düzgün trinketlere ihtiyacın var. Ayrıca legendary ring ve set bonusları olmadan çok fazla iş yapamazsın, PvE ile PvP gearını ayıran şeyler bunlar.
  • Tesekkurler peki pvp icin ayri bir karakter mi kasmami onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    ayri karakter niye acasin ki, ayni charla hem pvp hem pve yaparsin, itemleri pvp pve diye ayri ayri setle yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.