Şimdi Ara

pvpde kim daha etkili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi char FULL STR BOW cogu kişide su an o char tipi acio hele bide ii sp kasarsa skilleri ii olursa int chari zaten yener he 1 de itemler saglam olcak:D str charlarada yenilmiycegine inaniyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehan_26 -- 8 Şubat 2007; 23:29:03 >
  • BEYLER BENCE EN İYİ VE AVANTAJLI FEMALE BOW STR CİLERDİR ÇOK İYİ KASILIRLAR HELE ADAM UZAKTAYSA SİZONA COLD VURUSUNUZ O GELENE KADAR 20 KERE ÖLDÜRÜRSÜNÜZ VE BAZI AVANTAJLARIDA VAR MESELA UNİGUE KESERKEN UZAKTAN VURUSUNUZ !!
  • bence str glavie en güçlü intçiler canı olmadığı için yatıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Öyle cevaplar vermısınzkı bende şöle bı cevap vermeyı uygun gördum.Üstü full sosun +5 silahları sosun +9 olan herhangıbı char her turlu kazanır.Yalnısmıyım

yanlışsın üstüne full sosun giyemessin(bildiğim kadarıyla)
    pure str glavie pvp de bence en iyi chardır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

ben hybird nedir tam bilmiorum ama bildiğim şu full str charlar full intleri her zaman için yıkarlar

bu konuya cvp yazana SAÇMA !
    yapılandırması en ii olan char keser 35 te 40 kestiğimi hatırlıorum...42 de 39 kesemediğimi hatırlıorum aynı charla... hemde bnm 42 de elimde +2 war iken onn elinde 38 +5 wardı...

SEN DÜŞÜN ARTIK....

ii diyorsun ama ben lvl 70 ve üzeri lvler için sordum

ok... 64 lwl sosun spear weya sword lu adamın karşısına kmse çıkmaz !
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgehan_26

En iyi char FULL STR BOW cogu kişide su an o char tipi acio hele bide ii sp kasarsa skilleri ii olursa int chari zaten yener he 1 de itemler saglam olcak:D str charlarada yenilmiycegine inaniyorum:D

ne yaptın sen sağlam item sp zaten ben öyle bi charla soslu adamı bile deşerim ya hem pvpde yenebilirler strciler ama yaratık kesmede kimse intçilerle boy ölçüşemez

• hybird derim baska bişe demem ! athenste oynayan varsa beni tanır adım waycell llv im 72 benmle eşit llv de olan ve kendine güvenen str veya int char varsa yada hybird gelsin pvp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

BEYLER BENCE EN İYİ VE AVANTAJLI FEMALE BOW STR CİLERDİR ÇOK İYİ KASILIRLAR HELE ADAM UZAKTAYSA SİZONA COLD VURUSUNUZ O GELENE KADAR 20 KERE ÖLDÜRÜRSÜNÜZ VE BAZI AVANTAJLARIDA VAR MESELA UNİGUE KESERKEN UZAKTAN VURUSUNUZ !!

female bow str tmm bow str anladıkta female veya male :D o noluo
  • EN GUCLUSU PVP NIN BIKERE FULL STR BLADE DIR HEM BLOCK SANSI VAR HEMDE EN HIZLI ATAK YAPAN CHAR BU
  • full str charlar full int charları her zaman yener diyenler bu oyunu bilmeyen sadece biliyorum diyerek geçinen insanlardır
  • cok bilmis gibi konusanlarda malesef hic bir yere varamazlar. ben neden str charlar pvp de cok güclüdür dedim?cünkü int charlar genellikle pve üstünük saglarlar bunun nedeni pve yaparken yaratiklar cok fazla canlanlarini götürmez ve yavas vururlar ama is pvp olunca ozaman kaybederler neden?cünkü canlari azdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: xx$@h!Nxx

full str charlar full int charları her zaman yener diyenler bu oyunu bilmeyen sadece biliyorum diyerek geçinen insanlardır
  • yaa bırak pvp yi
  • balance falan hepsi hikaye 500 hp-mp scroll tak 1-2 tane bak seni kimse kesebiliyomu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.