Şimdi Ara

px100 aldım bugün ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugn hepsiburadadan verdiğim px100 siparişim elime ulaştı. evde dinledim. burn in yapmadığım halde sesleri oldukça dengeli ve doyurucu geldi özellikle de tizler. ama otobüse bindiğimde dinlediğim müzikten hiçbirşey anlamadım. anlamadığım şey bu kulaklık sadece evde dinlenmek üzere mi yapılmış. kimse bu ayrıntıdan hiç bahsetmemişti bana. eğer sz de tavsiye ederseniz px100 ü geri gönderip px200 almayı düşünüyorum. sizce uğraşmaya değer mi? px200 ün sesi px100 kadar dengeli ve iyi mi? teşekkürler.

• maalesef px 200 için iyi bişi diyen duymadım.
    1. Baslar düşük 100 e göre genel olarak da zayıf kalıyor
    2. kulağa oturan kısımlar küçük olduğu için dışardan çok ses alıyor diyolar tabi kulaklarınız küçükse başka
    3. px 100 dışarıya çok uygun deil kabul. 200 de kötü o açıdan kulağa oturmaz ise.
    4. o zaman ses kalitesinden ödün verip IE alacan
  • ben kullanıyorum şu an px-200'ü ve kesinlikle laf ettirmem. benim korumam altındadır bu kulaklık ayrıca px-100'de kullandım.birincisi px-200 izalasyon olarak gayet yeterli px-100 gibi dışarıdan ses almaz ve dışarı çok az ses gider yanınızda oturan birisini rahatsız etmez.ses konusuna gelince bass ses ler daha az ancak bana göre tiz ve midler çok daha doğal ve gerçekçi.
  • px100 açık yapili bir kulaklik olduğu için hiç bir şekilde izolasyon sağlamaz ve dişaridaki sesi içeri alir aynı zamanda çalan şarkıyı da dişariya verir.
    px200 izolasyonlu bir kulaklık olduğu için dişarıyla ses alişverişi daha azdır ama bu izolasyon onun baslarını düşürmesine ve sahne derinliğini azaltmasına yol açar.

px100 çok gürültülü yerlerde kullanılacak bir kulaklık değildir, eğer devamli gürültülü yerlerde dinleyeceksen bir iem alman daha çok işine yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

ben kullanıyorum şu an px-200'ü ve kesinlikle laf ettirmem. benim korumam altındadır bu kulaklık ayrıca px-100'de kullandım.birincisi px-200 izalasyon olarak gayet yeterli px-100 gibi dışarıdan ses almaz ve dışarı çok az ses gider yanınızda oturan birisini rahatsız etmez.ses konusuna gelince bass ses ler daha az ancak bana göre tiz ve midler çok daha doğal ve gerçekçi.

evet px-200 'de noisegard (pasif) özelliği olduğu bununda yaklaşık %40 kadar ses izolasyonu sağladığı yazıyor sitesinde px-100 bu özellik yokmuş ama insanlar genelde px-100 ün sesini daha çok beğeniyor ben ikisinide dinlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 3 Kasım 2007; 0:10:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkfloydian

bugn hepsiburadadan verdiğim px100 siparişim elime ulaştı. evde dinledim. burn in yapmadığım halde sesleri oldukça dengeli ve doyurucu geldi özellikle de tizler. ama otobüse bindiğimde dinlediğim müzikten hiçbirşey anlamadım. anlamadığım şey bu kulaklık sadece evde dinlenmek üzere mi yapılmış. kimse bu ayrıntıdan hiç bahsetmemişti bana. eğer sz de tavsiye ederseniz px100 ü geri gönderip px200 almayı düşünüyorum. sizce uğraşmaya değer mi? px200 ün sesi px100 kadar dengeli ve iyi mi? teşekkürler.

Dostum para durumun kısıtlı değilse yanına bir de ucuz bir kulakiçi kulaklık al (creative ep-630 gibi) evde px100 dışarda diğer aldığını kullanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.