Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

PXE-E61 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, bugun yeni bir sistem topladım windows kurmaya çalışıyorum ama raid sürücülerini yüklemek için anakartın cdsini takıp boot yapmaya çalıştığımda PXE-E61 hatasını alıyorum... forumda buna benzer konular açılmış fakat cevabı bulamadım...

windows xp cd sini takıp boot etmeye çalıştığımda kurulum aşamasına kadar geliyor fakat ileri gitmiyor. ama raid için anakart cd sini taktıgımda nvidia boot agent açılıyor ve kablonuzu kontrol edin diyor...

diğer benzer konularda bios'tan NIC in kapatılması gerektiği yazmış ama... biosta NIC diye bişey bulamadım...

Bi yardım alsam lütfen...

anakart xfx 650I Ultra

• Öncelikle BIOS'tan Network Boot Device'ı kapat. Tekrar dene. İşe yaramazsa BIOS'a reset at -return to defaults. Yine işe yaramazsa BIOS'un pilini çıkar, elektriği kes. Bir ihtimal HDD bağlantı kablolarını kontrol et. Kabloların sağlam ve yerli yerinde olduğundan emin ol.

Edit: İmla ve ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 4 Ekim 2007; 20:10:48 >
  • baktım zaten ama... bios'da de öyle bi secenek yok... fabrika ayarlarına da döndürdüm yinede boot etmiyo anakart cd sini...

yokmudur bunun başka çaresi ya çıldıracam:))) 8800gts aldık hala tırıs bile gidemiyoz:)
  • Önceki mesajdaki dediğim herşeyi yaptıysan -HDD kablosu önemli- ve yine sorundan kurtulamadıysan -sistemin yeni olduğunu varsayarak- aldığın yere götürmeni tavsiye ederim. Ne de olsa garanti kapsamında ve eğer kabloda fiziksel hata varsa değiştirirler. Ama yine de eğer İngilizce'n varsa aşağıdaki sayfa sana yardımcı olabilir.

http://www.nocrash.com/ncbbs/msgs/3247.shtml
  • Network Boot Device'ı kapat değiştin ya, o şeyi buldum bios'ta. ama kapatılabilen bişey değil... enter setup diyorum ama sadece bakabiliyorum kapatılmıyo.... donanımsal bir sorun oldugunu düşünmüyorum çünkü dvd sürücü ve hard disk'i görüyor makine...
  • Dediğim gibi BIOS'u komple resetle. Bu şekilde bu sorunun çözüldüğünü okudum bir çok yerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.