Şimdi Ara

Python Programlama Dili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu yeri yalnış olabilir fakat python ile ilgili bi bölüm yok galiba ondan buraya açtım
    Arkadaşlar bugün Python programlama diline başlamış bulunmaktayım.Uzun uğraşlar sonucunda da eclipse'yi python'a uyarladım.Kod'ları eclipse'eden yazıyorum ve gerçekten çok güzel bir duygu bence.3-4 gündür siyah ekranda(Bir adı vardı fakat aklımda değil şuanda) kod yazıyordum.
    Bu konuyu açmamda ki amaç hem kendimin ne kadar ilerlediğini görmek ve bilmem belki olursa diğer bu dili öğrenecek arkadaşlarada yardımcı olur belki.Aslında Java öğrenecektim fakat içimden bir ses Python öğren dedi.Bende içimdeki sesi dinledim ve asla'da pişman olmayacağımı biliyorum.Diğer arkadaşlarda içinden hangi dili öğrenmek geliyorsa mutlaka o dili öğrensin.Unutmayın ki bir dili gerçekten tam anlamıyla öğrendiğiniz zaman asla ve asla açıkta kalmazsınız.Tabiki de bazı arkadaslar çıkacak c++,c# varken bu ne diye.Benim içimden python öğrenmek istediğim için ve gerçekten güçlü ve güzel bir dil olduğu için seçtim.

NOT:Bilgisayar Programcılığı 1.sınıfım.Şuana kadar pascal,sql gördük.Sql görüyoruz hala.Tam anlamıylada olmasada pascal ile temeli attık.Seneye de derslerimin hepsi bilgisayar dersleri.Seneye büyük ihtimal c# veya java görücez.Bakalım hangisi olacak :)
    Ayrıca direk python 3x sürümünden başladım.Bilgisayarıma pdf olarak indirdim.Yazarı Fırat ÖZGÜL.
    Ayrıca bütün Python ile ilgili bilgilere Fırat ÖZGÜL'ünhttp://www.istihza.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.
    Python'u eclipse'ye göre uyarlama hakkında bilgi almak isteyen olursa mesaj atsınlar site linkini atayım.Belki burda diğer site linki atmak yasaktır...
    Son olarakta site yöneticilelerden isteğim.Lütfen programlama dilleri arasına python'da koyarsanız çok güzel olur.
    Herkese sevgilerle kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.