Şimdi Ara

Pz 4h. (e100) vs (maus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    maus mu e 100 mu ?
    benim kendi tercihim su.
    tiger P ye kadar gidib sonra tiger 1 e gecip 2sinede gitmek.

• vk3601h den gidebilirsin (sabırlıysan). Tankı fullediğinde ve waffe topunu taktıgında gerçekten zevkli bir tank oluyor.
  • forumlarda falan çok sorulan bır soru bu ve genel kanı e100 yönünde bu seride..
  • Merhaba @TuralDjon,

E-100 ve Maus arasında oyuncu olarak bir seçim yapmam gerekseydi E-100 tankını seçerdim. Sebebi ise 2 tank arasındaki hasar farkı olurdu, çünkü bir oyuncu olarak yüksek hasar vermeyi seviyorum. Fakat takım arkadaşlarınıza destek olmak ve savaş hattını itmek istiyorsanız Maus sizin için bir seçenek olabilir. Burada her zaman dediğim gibi önemli olan sizin oyun stiliniz, bu arada iki tanka birden gitmek ve geliştirmek oldukça yorucu bir işlem olacaktır, seçiminizi bir tanka yöneltmenizi tavsiye ederim.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • e100 daha iyidir. 13 saniye arayla 450hp götürmek yerine 16 saniye arayla 750hp vurmak daha iyi sonuç verir.
  • test server'da mausu da denedim e100ü de.Bence maus kasmaya deger bi tank degil,açık alanda o dönmeyen taretiyle az hasarıyla çıldırtır adamı.yalnız şehir haritalarında usta oyuncunun elinde ikisi de çok iyi is cıkarır.Özellikle E100 gold mermisiyle delemeyecegi tank yok.Şu an e75 teyim e100 için sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maus ne kadar heyetli görünsede oldukça fazla zayıf noktası var. Her iki tankla karşı karşıya geldiğin takdirde korkman gereken tank E100 olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.