Şimdi Ara

Q10 5S Z2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Baktım telefona q10 kadar hoş gelmedi gözüme.

O zaman hoşuna giden telefonu al ne diyeyim
  • z2 al hepsinden daha iyi. Kamera oalrak androiddteki iyi kameralardan. Keza bataryası da öyle. aldığın tlefonda kasa açıklığı da olmazsa istediğin kadar sok suya
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

q10 bencede daha karizma ama karar sizin yeni cihaz ucuz gelmeyecektir.Tahminin 1600 bandında piyasada olur gibime geliyor.Battı vs denilsede baya kullanıcısı var yinede

5S hakkında görüşleriniz neler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Baktım telefona q10 kadar hoş gelmedi gözüme.

O zaman hoşuna giden telefonu al ne diyeyim

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umuut32

z2 al hepsinden daha iyi. Kamera oalrak androiddteki iyi kameralardan. Keza bataryası da öyle. aldığın tlefonda kasa açıklığı da olmazsa istediğin kadar sok suya

Z3 geliyor 5 gün sonra ?

• Pek bi fark yok ki aralarında. Öyle düşünecek olursan sony her 6 ay da bir üst segment telefon çıkarıyor. Z1 den Z2 ye geçerken Z2 bekle derdim en önemli artısı da erkanı.
  • hoparlor perfonmansı olarak q10 la muzik dinlerken sony yi birisi arasa sonynin çaldıgını bile duymassınız oadar fark olur
    blackberry10 android den çok daha seridir mesela bir uygulamaya dokundugunuzda geç açılma ve kapattıgınızda kapanmıyor sanıp bir daha basarsınız ve 2 kere bastıgınız için bi sonraki ekrandada sanki geriye basmıssınız gibi ana ekrana atar android de blackberry 10 da çok daha hızlıdır kesinlikle parmaklarınızla yarışır

uygulama olarak blackberry düşüktür ama bence ihtiyacı yok face wahsap skyp hava durumu instagram bbmtwiter vb gibi ortalama şeyler var ama extra şeyler yok bb de kendi foto düzenleyicisi ve güzel bir muzik playeri ve tarayıcısı vardır bence sosyal medye dışında bir uygulama yüklemek aptallık olucakdır kamera olarak bb ortalama üstündedir ama sony daha iyidir tabiki

bb 10 larda bis paketi olayı yok her telefon gibi normal paketi kullanıyor ve net paketi bittiginde kesinlikle tlden yemiyor onun gibi şeyleri ayarlıyabiliyorsunuz bb dersini iy içalışmış

şarz konusunda q10 un yüzde yirmisi samsungun yüzde yüzü demek bir günde bitmesi çok zor sony i bilmiyorum şarz konusunda

sorun olursa cvplarım apple 4s sonra bold9900 sonra note 3 sonrada q10 kullandım birdahada dünya yıkılsa android yada apple kullanmam özelliklede bb10 isletim sisteminden sonra facede ki bir mesaj pcden önce düşüyor telefona pcde sohbette konusurken :D
    samsung s5 i kıyaslaman bile bb ve sony ye hakaret olmus

bb 10 a alışman ilk birkaç gün zor olur geri tüşü flan yok herşey ekrandan hallediliyor ilk başta zorluyor ama alışınca aşırı hızlı kullanım saglıyor bi bakımdan artistlik bir kullanımı var diger dokunmatiklere benzemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esat1993can -- 19 Eylül 2014; 19:51:03 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.