bende çok düşünüyorum değiştirmeyi ama hala karar veremedim ne alsam amd mi intelmi.mevcut ta q66oo ocli 2,70 ghz ,gtx 750 ti ağar oyunlarda hangi ayarı açarsam açayım tat vermiyo fps düşüşü,oyun da takılmalar oluyor
bilser28B
kullanıcısına yanıt
Yukarda da yazdım dostum benchmark testlerinde eyvallah üstün gözüküyor Q6600 gibi elinde işlemci varsa vur kırbacı gitsin amd de FX 8XX serisi İntel'de İ5 altı için terfi etmeye değmez.Giden paralarıma mı yanayım yaşadığım hayal kırıklığına mı ben şahsen 7 yıllık sistemi gömer sandım fx 6300.Gömülmese yeter
Bu konudan sonra paraya kıyıp i5 4670k ve gtx 660ti almıştım. Msi Gaming 5 , 128gb ssd ve 8gb ddr3 ram ekledim. Şuanda çok memnunum. Ama şunu da söylemeliyim ki verdiğim paranın hakkını aldığımı düşünüyorum.
CS:GO yu 35fps civarlarında oynuyordum şuanda 130fps deyim. Farcry 3 çıktığında düşük ayarlarda bitirmiştim. Şuanda Farcry 4 ü full ayarlarda sıkıntı olmadan oynadım.
tiwaly
kullanıcısına yanıt
isabet olmuş hocam keşke bende i5 sisteme geçseydim.İlk ve son kez amd bilgisayar dizdim dahada uğramam amd ye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme