Şimdi Ara

Q6600'den i5 760'a geçmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • update

çook araştırdım 2 gündür i serisi işlemciyle Q serisi işlemciler arasında avr FPS de max 3 fps fark yaratıyor. ama bu 3 fps için q6600 dan vazgeçilipte i serisi işlemci alınmaz hem bu 3 fpslik fark öyle her yerdede olmuyor bazen hiçbir fark olmuyor. bazen 1-2 fps oluyor ama max 3 fpsyi geçmiyor (average hakkında konuştum)
  • @buraoca2

Q9650
    Asus p45 maximus II formula
    2 kit 2x2gb corsair dominatör 8gb

Bunları 1100tl satıp i5 750 şuanda kullandığım siteme 850tl vererek geçtim tek amacım elimdekiler daha fazla zarar ettirmeden güncellemek idi

Bence en az 2-3 sene daha rahatlıkla götürebilecek sisteminiz varken bu süreyi değerlendirin
  • gerçekten efsane bi işlemci halen verilecek parayı hak ediyor
  • Q6600'ü ilk çıktığı zamanlar da aldım ve hala da kullanıyorum gerçekten muhteşem bir CPU açamadığı oyun olmuyor vallahi.
  • @X-FI

Çok teşekkürler hocam, Q6600 az kahrımı çekmedi (Max hızı tespit ettiğim zamanlarda ) Bende çok araştırdım, geçilirse i7 serisine geçmek mantıklı, i5 7xx serisinin pek bir avantajı olmayacak bana. i7 serisine geçmektense beklemek daha mantıklı, şu anlık pek sorun çıkartmıyor işlemci

@El-Diablo

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Özellikle siz Q9650'den geçmişsiniz. Sizin tecrübe etmeniz çok yararlı oldu

@Pinky_Demon

Teşekkürler hocam. Xbox bölümünden sonra burada da karşılaşmamız insana ayrı bir mutluluk veriyor Konumuza dönersek, sizde hala memnunsanız değiştirmeye gerek yok

@ghost recon advanced

Teşekkürler hocam, halen verilen parayı haketmesi değiştirmeye gerek olmadığı anlamına geliyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Q6600'ü ilk çıktığı zamanlar da aldım ve hala da kullanıyorum gerçekten muhteşem bir CPU açamadığı oyun olmuyor vallahi.

Ben de ilk çıktığı günden geçen ay anakart(GA X48-DQ6) yanıncaya kadar sorunsuz kullanıyordum.
    Şimdi aynı karttan bulmam da imkansız, bu işlemciyi başka karta emanet etmem de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Q6600'ü ilk çıktığı zamanlar da aldım ve hala da kullanıyorum gerçekten muhteşem bir CPU açamadığı oyun olmuyor vallahi.

Ben de ilk çıktığı günden geçen ay anakart(GA X48-DQ6) yanıncaya kadar sorunsuz kullanıyordum.
    Şimdi aynı karttan bulmam da imkansız, bu işlemciyi başka karta emanet etmem de...

Hocam anakart nasıl yandı?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

3. defa pişirdiğim ekran kartını tekrar yerine takarken.
    Sonsuz reset atıyor, ekrana görüntü bikle gelemiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

quote:

3. defa pişirdiğim ekran kartını tekrar yerine takarken.
    Sonsuz reset atıyor, ekrana görüntü bikle gelemiyor.

çok pişirmişsin demekki.altı yanmış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.