Şimdi Ara

Q6600 için max ekran kartı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

quote:

Orijinalden alıntı: InsTead-Be

Tavsiyeleriniz için çok sağolun.
    Peki nvidia olarak en yüksek model ne olabilir?
    (Haziran-Tembuz gibi amerikadan almayı düşünüyorum (Max 200$).)

Eğer sistemi 3.0 Ghz ye o.ç. lerseniz gtx 580 uygun gözüküyor

3.0 için gtx 580 çok fazla 3.4 felan olsa gtx 580 düşünebilir ama 3.0 a ocliyse max gtx 570 olur hatta testleri ve konusuda vardı

ya arkadaşlar 3.0 yada 3.4 o.c bile değil.stok fan ile çıkılıyor o değerlere.adama 4 ghz ye göre tavsiye verin.

4.0 ghz lik bir Q6600 e GTX 680 iyi gider

Adam ekran kartı istiyor sıvı soğutmali bir pc alabilrim demiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Arkadaş 200$ fiyatında ekran kartı alacak siz oldu olacak GTX690 önerin bari.

Öyle herkesde q6600 işlemcisini 4.0 GHzde günlük kullanamaz. Kaldı ki arkadaş acemi birisi. q6600 ün çıkabileceği en yüksek frekans 3.4 GHZ dir. Ötesi artık uzmanlık isteyen bir bölüm. Herkesin yapabileceği bir iş değil..

İşlemci 3.0 GHZ seviyelerine çıkartılıp 2GB HD7850 alınır ve yola devam edilir. Bu arkadaşımız için en masrafsız yol budur. Başka bir yoluda yoktur malesef.

ne abarttın be arkadaş.herkes 4 ghz yapıyor.bu evrenin sırrı değil.sanırsın ki nasanın süper bilgisayarlarına birşey yapacağız.atası ötesi dandik intele dandik bir oc yapacak.bunu yaparken de sunbeam soğutucu alacak en ucuzundan olacak bitecek işte.

http://forum.donanimhaber.com/m_30778223/tm.htm

• Q6600 4Ghz yapar diyenler diğer konulara yönelse iyi olur.

3.2Ghz gibi çalıştırabiliyorsan 7850 en fazla gtx660 bak.
  • Q6600 e 4.0Ghz yaptirilmaz. Islemci 65nm, o hizda patlar. Gunluk hayatta da zaten anlami yok. Bendeki G0 ve voltajsiz iyi bir urun ama 3.4 un ustunde cayir cayir yanmaya basliyor meret. Ustelikte kule tipi sogutucuyla. Oyunlar da da hic bir farki olmuyor 3.4 un uzerinde. Sen en iyisi hic bir seyi degistirmeden 266 Mhz olan FSB yi 333 yapip islemciyi 3.00 Ghz ye cikar. En kotu anakart bile yapar onu. Bir tane de 7850 2 GB al. Istedigin oyunu oynatir sana. BF3 u full ayarlarda acamazsin ama medium - high rahat oynatir MP da. Emin ol Crysis 3 u de rahat rahat oynarsin. Ben oyle kullaniyorum. Stok fanin varsahttp://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/xigmatek-gaia-sd1283-gaia-sd1283-intel-lga77511561366-&-amd-am2am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51606 bu sogutucuyu almani tavsiye ederim. Ama 120 mm lik fani var, biraz irice. Kasan kucukse yan kapagi kapatirsen sorun yasatabilir. Bu sistem seni uzun bir sure daha goturecektir. Ben bu haliyle en az 2 sene daha idare ederim diyorum.

• quote:

Arkadaşlar Q6600'li sistemim için ekran kartı almayı düşünüyorum. Gtx 570 alsam işlemcim darboğaz yapar mı?
    Vayahut hangi ekran kartını önerirsiniz?
    Şimdiden teşşekürler.

ben GeForce 9600GT (Exo) ile kullandım, gerçekten hiçbir oyunda problem yaşamadım. anakartım ASUS P5Q Deluxe - İntel Q6600 işlemcim vardı bu üçü beni en tepede götürüyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenyurt

ben GeForce 9600GT (Exo) ile kullandım, gerçekten hiçbir oyunda problem yaşamadım. anakartım ASUS P5Q Deluxe - İntel Q6600 işlemcim vardı bu üçü beni en tepede götürüyordu...

Kardes sen en son hangi oyunu oynadin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Q6600 4Ghz yapar diyenler diğer konulara yönelse iyi olur.

3.2Ghz gibi çalıştırabiliyorsan 7850 en fazla gtx660 bak.

gtx660 fazla olur bence 3.0ghz en kral 560ti üzeri oyuna göre darboğaz yaratacaktır

İllaki yapacaktır bazı oyunlarda ama genel oalrak FPSyi düşürse de oynanamaz seviye indirmeyecektir. Örneğin 2.4Ghzde BF'de hangi kartla olursa olsun anlık bazı yerlerde takıldığını hissettirir.
  • cpuyu 3.8 ghz seviyesine getirirseniz 6870-7850 civarı gpularda sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

quote:

Orijinalden alıntı: erenyurt

Kardes sen en son hangi oyunu oynadin?

Black Ops II
  • E, normal o zaman. System ihtiyaclarinda 1.6 Celeron da calisacagi yaziyor o oyunun. Crysis 3 ve BF3
    te durum biraz farkli
  • quote:

Arkadaşlar Q6600'li sistemim için ekran kartı almayı düşünüyorum. Gtx 570 alsam işlemcim darboğaz yapar mı?
    Vayahut hangi ekran kartını önerirsiniz?
    Şimdiden teşşekürler.

Kardeşim belki biraz geç gelmiş bir cevap olacak fakat hd7870 ocsuz tam verimlilikte çalışıyordu fakat kart bozuldu onun yerine zodac gtx680 amp aldım 3.6 ghz ye sabitledim işlemciyi darboğaz falan yaşatmıyor daha 2 sene gideri var bunun evladiyelik işlemci :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q6600 3.3ghz gtx 560TI ile kullanıyorum darboğaz yaptığını görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Arkadaş 200$ fiyatında ekran kartı alacak siz oldu olacak GTX690 önerin bari.

Öyle herkesde q6600 işlemcisini 4.0 GHzde günlük kullanamaz. Kaldı ki arkadaş acemi birisi. q6600 ün çıkabileceği en yüksek frekans 3.4 GHZ dir. Ötesi artık uzmanlık isteyen bir bölüm. Herkesin yapabileceği bir iş değil..

İşlemci 3.0 GHZ seviyelerine çıkartılıp 2GB HD7850 alınır ve yola devam edilir. Bu arkadaşımız için en masrafsız yol budur. Başka bir yoluda yoktur malesef.

ne abarttın be arkadaş.herkes 4 ghz yapıyor.bu evrenin sırrı değil.sanırsın ki nasanın süper bilgisayarlarına birşey yapacağız.atası ötesi dandik intele dandik bir oc yapacak.bunu yaparken de sunbeam soğutucu alacak en ucuzundan olacak bitecek işte.

Q6600 o.c efsanesi olabilir,elimden çok fazla Quad serisi işlemci geçti ama hız aşırtılmayı etkileyen faktör çok fazla.Fsb faktörü var ortada,ikincisi adamın anakartının o.c için ne kadar verimli olup olmadığı belli değil. 3.6 dan sonrası için sadece işlemci voltajı değil,diğer ayarlarıda ayarlaması gerekiyor.Sırf ekran kartı çok iyi çalışsın diye kendini riske atıp,strese sokacağına 3.4 gibi bir hızda kullanması gayet iyidir.800 mhz fark az bir hız farkı değildir,sen ne kadar hiçbirşey olmadığını iddia etsen de önemli bir farktır.

• aynı çözünülüğe sahibiz 3.2 de gtx560ti var dar boğaz yok full oynamadığım oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

aynı çözünülüğe sahibiz 3.2 de gtx560ti var dar boğaz yok full oynamadığım oyun yok

acaba hangi çözünürlükte oynuyorsun ? 1440p de sorun yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

aynı çözünülüğe sahibiz 3.2 de gtx560ti var dar boğaz yok full oynamadığım oyun yok

1280x1024 işlemci 3.2ghz de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

1280x1024 işlemci 3.2ghz de

o zaman calışır yeterde artar bile 2560x1440 için yetmiyor
  • Daha once test olarak yapmaya vaktim olmamisti, su an yapacak vaktim oldu. Ben deki 1 GB, alabiliyorsan 2 GB almalisin.

Q6600 @ 3.0 Ghz - Saphhire 7850 1050/1300 1 Gb ile Crysis 2 1680 -1050 ayarlarda min 45 FPS veriyor. Advanced Graphic Options araci ile tum ayarlari Ultra ya getirip Blur, 4x MSAA, Edge AA acilip SSAO Quality Ultra secilmistir. Darbogaz olusmuyor bu oyunda. Islemciye daha cok yuk bindiren oyun yoktu elimde. Flight Simulator X ile denedim. AA acik, 1680x1050 , genel ayarlarin cogu full iken kasma yasanmiyor. BF3 ya da Crysis 3 ile deniyemedim. Alacak kadar param yok su an. :S Alinca eklerim.

Edit : Imla hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 27 Mart 2013; 15:38:27 >
  • Bende de q6600 G0 var. 560 ti amp kullanıyorum. İşlemciyi 3.0 a O.C. yaptıktan sonra dar boğaz filan kalmıyor. Ben özel bi soğutucuyla şu an 3.4 Ghz de çalıştırıyorum . Rahatlıkla kendi fanıyla 3.0 çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refereemre

Bende de q6600 G0 var. 560 ti amp kullanıyorum. İşlemciyi 3.0 a O.C. yaptıktan sonra dar boğaz filan kalmıyor. Ben özel bi soğutucuyla şu an 3.4 Ghz de çalıştırıyorum . Rahatlıkla kendi fanıyla 3.0 çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.