Şimdi Ara

Q7 hakkında bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki sizde normal şartlarda kaçbin gitmesi lazım.Hem ayrıca audilerin sorunları var mı?benim bildiğim bi aralar dizellerde turbo sorunu vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuats-fuat

quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Q7 alıpta o kadar gezen olmadı heralde...ama audi gibi bir marka ve o kadar para verilip alınan bir araba zannetmiyorum.

adam 70 bin euro verecek ve motor 75 binde bitecek ha
    güldürdünüz beni :)
    o adam o fabrikayı kafasına yıkar audinin

70bin euroya veriyorlarsa bizde gidelim hemen alalım 1 tane q7...

70bin 2.elde bulman imkansız bu araç için hasarlı felan anca denk gelirse.
  • bu q7 3.0tdi 107küsür bin kmde
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=41447585&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minMileage=80000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

buda 131bin km
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=42016564&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minMileage=80000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

bu a6 3.0tdi 317.000 kmde
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=41818549&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=3.0tdi&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minMileage=150000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

bu a6 3.0 tdi 280.000 de
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=41414639&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=specifics.mileage&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=3.0tdi&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minMileage=150000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1

• desiya kardeş anladığım kadarıyla sen almancısın .Var mı almanya tarafında böle bir durum?

hem bunların motorunun değişmediği nerden belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

desiya kardeş anladığım kadarıyla sen almancısın .Var mı almanya tarafında böle bir durum?

Merak etme Almanyada sistem Türkiyedeki gibi değil arkadasım.

Kazası varsa kazası , neleri değiştiyse herşeyi belli olmak zorunda yoksa aracı alan kişi bunları ispatlarsa yaptırımı çok fazla.

İnsanlar aracı alırken kazalımı vurukmu kırıkmı oldugunu bilerek alıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

desiya kardeş anladığım kadarıyla sen almancısın .Var mı almanya tarafında böle bir durum?

yok kardeş ben alamancı falan değilim
    ama mobile.de sitesini çok insan bilir
    ki aynı motor vw touareglerdede var kaç senedir sorun olanını duymadım
    belki bir iki parti çıkan araçta atıyorum başka biyerindeki sorundan dolayı bu tarz bir iki olay yaşanmıştır ama böyle birşey olmuş olsa autobild vs dergiler bas bas yazarlardı
    ama 300 küsürbine gelebilen bir motorda pek sorun olmasa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Merak etme Almanyada sistem Türkiyedeki gibi değil arkadasım.

Kazası varsa kazası , neleri değiştiyse herşeyi belli olmak zorunda yoksa aracı alan kişi bunları ispatlarsa yaptırımı çok fazla.

İnsanlar aracı alırken kazalımı vurukmu kırıkmı oldugunu bilerek alıyorlar...

Her zaman degil ve aldigin firmaya göre degisir maalesef...
  • Bana çok saçma geldi.Şayin kadarda mı olamıyor yani q7
  • Ne çabuk unuttunuz; burası Türkiye!
    75bin km gittiğine göre muhtemel yakıt kalitesizliğine kurban gitmiştir.
    Etrafınıza bakın nice yeni model dizel mercedes, bmw, audi, vw... gazı köklediler mi, arkadan bir siyah duman çıkar.
    Ya da siyah ile karışık mavi duman çıkar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: egebuca

Bana çok saçma geldi.Şayin kadarda mı olamıyor yani q7

• kullanıcı hatası değilse audi motoru değiştirir
    yazan bir arkadaş var en az 500 bin km test ediliyor motor
  • ya saçmayı zaten yakıttan dahi olsa şimdi arabanın sucu ne 1 euro dizel alsın arabanın sahibi 2 fişleri atmasın yakıttansa petrole ödetiyorlar zararı
  • o motorlar audinin bir çok modelinde kullanılıyor bir tek q7 de mi bitiyormuş
  • yeni bir polemik konusu.
    q7 'de motor yüksekte olduğu için çabuk biter.a6 ların motorunun çok km yapmasının sebebi yere yakın olmasından............................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

yeni bir polemik konusu.
    q7 'de motor yüksekte olduğu için çabuk biter.a6 ların motorunun çok km yapmasının sebebi yere yakın olmasından............................................

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

yeni bir polemik konusu.

ozaman audi uçak motoru üretmesin allah muhavazaaa

yaaa arabalarda elektronik eşyalar gibidir şans önemlidir. alırsın her hafta sorun çıkartır, senden önceki satılan arabadada 3-4 yıl boyunca bir arıza çıkmaz. ama ebru yaşarada üzüldüm aldığı anda arıza çıkarmış. valla q7 benim hayallerimdeki araç dumur oldum biraz.

• quote:

yeni bir polemik konusu.

yere yakın olanından korkacaksın demişler

• Alın size ön süspansiyon parcası otobanda 130 km ile giderken kopan bir Audi resmi
    İşin ilginci bir tane bile hava yastıgının açılmamış olması.
    Daha fazla bilgi isteyenler asagıdaki linkten inceleyebilir.
    http://accident-audi-q7.skynetblogs.be/

75.000 euroluk arabayı audinin kafasına gecirirler diyorsunuzda audiye baglı lambolarda durup duruken yanıyor,
    fren diskleri kilitlenip saga sola ucuyor. Bu dedigimiz araclar yarım milyon euro'ya yakın.

Q7 hakkında bir soru

• Dizel motorlarda sıkıntı olur denilir ama bu araç otomatik bir şanzumana sahip. Yani aracın viteslerini kendisi ayarlıyor (mauel kullanımlar hariç. Mesela bmw x5'lerde vitesin manuel kullanım modundayken motor freni kulanımının araca zarar verdiğini okumuştum). Buda aracın motoruna aşırı yüklenme gibi bir olasılığı azaltır. Ayrıca audi bu motoru A4,A5,A6 gibi diğer serilerindede kullanıyor. Bana bu aracının motorunun 75000 km'de biteceği pek anlamlı gelmedi. Ama aracın kendisine has bir sorun varsa ne ala. Birde dizellerde yakıt kalitesi önemli. Eniştemin dizel aracında sırf kalitesiz yakıt yüzünden yeniden motor yaptırma gerekti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.