Şimdi Ara

Q8200 (2.3Ghz) (Bios Problem)<<Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Q8200 (2.3GHz) işlemcime overclock uygulamak istiyorum fakat Foxconn G31MX-K (Anakart) parçama uygun clock generator kodunu bulamadım... ve biosadan en sağlıklısı olduğunu duyduğum için biosdan denedim...Fakat bios ayarlarına girdiğimde sadece cpu mhz (333) ve pcı express clock (100) olarak çalışıyor sadece bu ayarları değiştirebiliyorum cpu ratio ve cpu fbs frekans ayarları fln yok :BIOS Türü Award (07/17/08) yardım, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum soğutma sistemim fena değil onun içi uğraşmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecretStyle -- 5 Nisan 2013; 19:20:49 >

• 333mhz olani artirinca islemci oc olur ama anakart alt seviye pek yuksek hizlara cikmaz 333 u 350 yapip kaydet bi bak ram hizlarida artar onada dikkat et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

333mhz olani artirinca islemci oc olur ama anakart alt seviye pek yuksek hizlara cikmaz 333 u 350 yapip kaydet bi bak ram hizlarida artar onada dikkat et

348mhz lerde kasa kapanıp açıyor defaultlıyor yada ben bios pilini cıkarmak zorunda kalıyorum =) açılmıyor çünkü... Cpu clock ratio kilitli sanırım onu bulamıyorum...
  • çarpan kilidi açık olmaz bu işlemcilerin sen en iyisi p45 ayarında bi anakart alıp öyle overclock yap çoğu g31 anakartlar overclock olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.