arkadaşlar suan ki işlemci q8300 bazı oyunlarda yüksek seviyelerde boğuluyor fazla masraf yapmak istemiyorum anakart değiştir i7 al falan filan yine quad alıp q9700 gibi bişey almayı düşünoyurm sizce bu ne kadar yada % kaç performans artısı sağlar ??
Ekran kartınız nedir hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: goldenali
arkadaşlar suan ki işlemci q8300 bazı oyunlarda yüksek seviyelerde boğuluyor fazla masraf yapmak istemiyorum anakart değiştir i7 al falan filan yine quad alıp q9700 gibi bişey almayı düşünoyurm sizce bu ne kadar yada % kaç performans artısı sağlar ??
HACI YAPIYON BARİ TAM YAP OYUN İÇİN AMD BULDOZER SERİSİNE BAK O İŞLEMCİ Yİ SAT 160-170 E KOY ÜSTÜNE 100 TL SIFIR AMD FX 6100 AL OYUNMU DAGITIR PERFONMANSMI ŞAŞIRTIR
ARKADAŞ DOGRU SÖYLÜYOR EKRAN KART NE
gtx 560 O.C 2 gb palit
psu 650 w ram 4 gb ddr 2
quote:
Orijinalden alıntı: barış0657
quote:
HACI YAPIYON BARİ TAM YAP OYUN İÇİN AMD BULDOZER SERİSİNE BAK O İŞLEMCİ Yİ SAT 160-170 E KOY ÜSTÜNE 100 TL SIFIR AMD FX 6100 AL OYUNMU DAGITIR PERFONMANSMI ŞAŞIRTIR
ARKADAŞ DOGRU SÖYLÜYOR EKRAN KART NE
cevap ? :D
işlemcinin hızı ne
quote:
Sonuçta eski nesil işlemci. Alıcaksın sağlam mı değilmi tedirgin olucaksın hiç gerek yok bence direk git fx lere bak derim paran varsa i5 3750k al.
quote:
Orijinalden alıntı: shapecharacter
quote:
Sonuçta eski nesil işlemci. Alıcaksın sağlam mı değilmi tedirgin olucaksın hiç gerek yok bence direk git fx lere bak derim paran varsa i5 3750k al.
işte oda çok masraf oluyor sistemi ekran kartımın seviyesine çekmek istiyorum ama bakalım 300 400 liralık i7 alırım belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme