Şimdi Ara

q9300 için soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar q9300 işlemcim var ve nedense overclock yapılmamış halde stabil haliyle yüksüz 50 derecede çalışıyor biraz fandan birazda bilgisayarın camın yanında güneş gören bir bölümde olmasından dolayı bu derece

maksimumum 50 tl ye 2.el veya 0 fark etmez 775 soket işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum ses önemli değil ses yapsın yapmasın
    fandan tek istediğim yüklü halde işlemcinin çekirdeklerini 50 55 dereceyi geçirmesin yeter

önerilerinizi bekliyorum.

• 50 derece çokmuş gerçekten.. 2. el mi aldın CPU'yu?
  • evet 2.el aldım 1 2 hafta oluyor hiç bir sıkıntı yoktu macun kurumuş fanın üzerindeki zaten fan düşük kalitesiz bir fan soğutucu alıcam 0 kaliteli o yüzden soruyorum ne almalıyım diye işlemcinin çekirdekleri 30 40 a kadar çekicek birşeyler laızm
  • 2. el mi aldın diye sormamın nedeni, ilk kullanıcısı çok overclock yapıp yıpratmış olabilir. Umarım sadece macun ve fan kaynaklıdır
  • http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-hdt-sd964-hdt-sd964-intel-lga775-&-amd-754939940am2-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=57615

bu işinizi görür. yeterlidir iyi soğutur hesaplıdır. zaten 50 lira daha faza verip hayvan gibi bir soğutucu alsanız hem montajda sıkıntı yaşayacaksınız. ya ram portunu kapatacak ya anakartınızın başka biyerini engelleyecek yada anakartı komple sökmek zorunda kalacaksınız. hem en fazla 10 derece fark edecek. siz overclock yapmayacagınız için değmez. bu ürün yeterli. birde ses unsuruda önemli mükemmel sessiz bir fan değil bu ama rahatsız edecek kadarda değil. bazıları çok takıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkurtbey -- 10 Temmuz 2012; 22:51:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.