Şimdi Ara

q9300 O.c sorunu yardım edin arkadaslar :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: ilgazmehmetankara06

o.c yapmadan bile q9300 işlemcinin ısısı 66-68 aralarında dolanıyor normalmi kardeşim bu ya :)

aman hocam hiç normal değil . soğutucusunu çıkarıp bi macununu yenileyin isterseniz . çok yüksek oc yapmadan o ısı

hocam normal olması lazım scropion işlemci fanı aldım 60 lira verip kule fan q işlemci kullanan yok herhalde o.c için pek ses cıkmıyor :)
  • çok var da görmüyorlar konuyu bana göre
  • ben şimdi fps yi 400 e cıkıyorum bilgisayar kapanıyor ve eski ayarlarına geri dönüyor bunun voltajını felan ben nasıl ayarlıycam ya neden böyle yapıyor anlamıyorum
  • kimse sallamıyor bizi :(
  • quote:

kimse sallamıyor bizi :(

hocam önce detaylı şekilde overclock ile ilgili konuları okuyun . voltajı elle otomatik olarak verseniz de olur ama bilinçsiz şekilde yapmayın bu işi . sonuçta donanımlarınız güzel ve başlarına bişey gelmesini istemezsiniz
  • eywallah kardeşim saolasın sende olmassan bakan yok ya ben şimdi manuel olarak o.c yapsam 3000 cıkarsam ne kadar bi voltaj vermem lazım ben voltaj deneyip verdiğimde eski ayarlarına geri dönüyor neden böyle oluyor anlamış deyilim :S
  • 3.0 için manuel voltaj vermeye gerek yok hocam . sadece fsb yi yavaş yavaş arttırın . bios tan çıkarken save & exit yapıyor musunuz ? başka şekilde olmaz eski ayarları kendi kendine yüklemez
  • evet kardeşim aynen öyle yapıyorum zaten azar azar mı cıkayım bende birden 3.0 dedim kapandı tekrar f1 secenekleri felan sundu eski haline geri döndü o hızda calıstıramadım yani kardeş
  • bu işlemcinin sıcaklığı kaç dereceye kadar normal sence kardeş
  • quote:

bu işlemcinin sıcaklığı kaç dereceye kadar normal sence kardeş

valla hocam kullanmadığım için bişey diyemem ama boşta 40 civarında olması gerekir bence . azar azar çıkacaksınız hocam , bi anda çıkarsanız normal hata vermesi
  • dostum normalde 50 55 arası takılıyor sıcaklığı bunun
  • quote:

dostum normalde 50 55 arası takılıyor sıcaklığı bunun

Biraz fazla gibi hocam . isterseniz bi macununu yenileyin veya güzel bi soğutucu alın
  • dostum soğutucuyu yeni aldım zaten XIGMATEK RED SCORPION LGA775 soğutucusu var macunuda en son yeniydi pc ye götürdüm gerek yok dedi bi yerlerde normal demişler ama tam olarak anlamadım gitti ya :S
  • sıcaklık bu değerlerde dostum

q9300 O.c sorunu yardım edin arkadaslar :S
  • hocam valla bi q9300 kullanan şuraya bi yorum yapmadı . başlığı değiştir istersen hocam belki hayrına biri gelip bakar
  • o ne ya çok yüksek sıcaklıklar bir voltajı gözden geçir
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

o ne ya çok yüksek sıcaklıklar bir voltajı gözden geçir

Dostum voltaj otomatikte :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

o ne ya çok yüksek sıcaklıklar bir voltajı gözden geçir

hocam bizim o.c ile işimiz kalmadı gibi sıcaklık biraz fazla biraz zor yapacağız herhalde :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.