Şimdi Ara

Q9400 ve Q9550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni işlemci alacağım ama bu ikisi arasında kesin karar veremedim. Biliyorum, q9550 çok daha iyi ama aradaki 100 tl fiyat farkına değer mi? Overclockla uğraşmıyorum.

• fiyatlara nereden baktın acaba ben q9400 fyatını bulamadım
  • Exadan.
    Q9400 490 ytl
    Q9550 600 ytl
  • Birkaç fikir bile yeterli cevap veren yok mu?
  • oyun içinse kesinlikle çok yeterli bir işlemci Q9400 bnce değmez
  • Hocam eğer yeni revizyonsa(E0'dı yanlış hatırlamıyorsam) ve de hızaştırma yapıcaksanız bence değer. Ayrıca Q9550'nin fazladan 6 mb daha önbelleği var.

Fakat hızaştırma yapmadığınızdan bahsetmişsiniz, bu yüzden aradaki fiyat farkını farklı şekilde(ekran kartı vb.) değerlendirebilecekseniz değerlendirin. Yada ileride yetmediğini düşündüğümde hızaştırma yaparım diyorsanız(ki o zamanda işlemcinizi değiştireceğinizi varsayıyorum) Q9550'yi tercih edebilirsiniz.

Sonuçta doğal olarak karar sizin. Bence testleri araştırın ondan sonra karar verin.
  • iki kat önbellek. almışken iyisini al bence. oyunlarda fark atar.
  • q9550 çok daha iyi ama o.c yapmıyorsanız q9400 alırsanız daha iyi olur

q9400 ünde güzel bir o.c kapasitesi var eğer almışken en iyisi olsun dersen q9550 yi tek geçerim

q6600 modelinede bakmanızı tavsiye ederim default hızlarda da güzel bir işlemci
  • Eğer bilgisayarı oyun için topluyorsanız Q9400 alıp aradaki fiyat farkını ekran kartına yatırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.