Şimdi Ara

Q9650 4000 ghz 1.200 vlt ile full stabil (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ramlar 1066 5-5-5-15 voltajı 2.20.İşlemci biosta cpu voltage yi 1.300 ayarladım.Ama Dirt 2 de donuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Acaba biostan FSP TERMİNATİON VOLTAGE AUTO da ona voltajmı vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendsalper -- 2 Kasım 2010; 11:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendsalper

Ramlar 1066 5-5-5-15 voltajı 2.20.İşlemci biosta cpu voltage yi 1.300 ayarladım.Ama Dirt 2 de donuyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Acaba biostan FSP TERMİNATİON VOLTAGE AUTO da ona voltajmı vereceğim.

bir kademe daha vlt ver işlemciye
  • Hocam 1.320 vlt yaptım.Yine donma var.Acaba güç kaynağımdan olabilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendsalper

Hocam 1.320 vlt yaptım.Yine donma var.Acaba güç kaynağımdan olabilirmi.

hayır güç kaynağın çok iyi ondan olmaz sen vlt donma alıyorsun.şimdi bios ne ayar yapıyorsun onu yaz
  • Hocam şu an dışarıdayım.Akşama yazarım.Çok sağol.Ben güç kaynağı ve ekran kartından şüphelenmiştim.Çünkü başka oyunda yapmıyor.Linx testinide sorunsuz geçiyor.Yaptığım araştırmada başka arkadaşlarda dirt 2 de donma sorunu yaşamışlar.Bir siteden bir dosya verdiler Proğramfiles/Codemasters/System klasörüne atılacakmış.Onuda yapayım donma devam ediyormu diye.Akşama burada yazarım.
  • arkadaşlar benim sistem sistem panelinde yazılı ben ne yapabilirim 3,66ghzi geçemiyorum ne yaptım sa
  • gigabyte EP45-EXTREME gerçekten güzel anakartmış bu değrlerde oyunlarda falan hata almıyorum

Q9650 4000 ghz 1.200 vlt ile full stabil
  • Hocam akşam tekrar evde sistemi test ettim hiç donma,mavi ekran yok.Sadece dirt 2 de donuyor oda oyundan galiba.İşlemci vlt 1.320 dediğin gibi ayarladım.İşlemci sıcaklığı çekirdekler 60-61 komle işlemci 50 derece.Kingston ramleride 2.20 volt yaptım.Anakart 42 derece bunlar tam yükte sıcaklıklar.Biosta kuzey köprüsüne de 0,10 vlt verdim.Senin ekliyeceğin birşey varmı.Şuan sistemim sitabil.Tekrar sağol.
  • evet arkadaşlar ramlar kingston hyperx 1200 mhz şu andaki değeri 1300 mhz 2.35 vlt ile yorumlar sizden
    http://img408.imageshack.us/f/45966382.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 22 Kasım 2010; 22:36:04 >
  • Hyper xler crucaillerden dahamı iyi çıktı yani?Bende 16fd5 kodlu olanlardan var.Ben en fazla 1200 yapabildim.Daha fazla uğraşmadım.Belkide çıkardım ama hyper x lerin bu hıza ulaşmasına şaşırdım.
  • Vaybe bir zamanlar Şow yapmışım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

Vaybe bir zamanlar Şow yapmışım :P
    4ghz bayagı bayağı iyi bir sonuç simdi bile gtx 1050ti yi rahat besler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

Vaybe bir zamanlar Şow yapmışım :P
    şov yaptığımız sistemlerle kala kaldık. 10 yıldır aynı pc yi kullanıyoruz :) işlemci,ekran kartı derken masa üstü pc servet oldu. ekranıyla kasasıyla birlikte ortanın iyisi bir şey toplayayım desen 6-7 bin tutar . 2500 e crck ps4 almak daha uygun valla.
  • Ben aynı sistem ile devam ediyorum ve gayette memnunum :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.