Şimdi Ara

Qashqai 2013 model 30 binde 1.6 tecna benzinli OTOMATİK kaza boya yok..fiyat??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: papaveraceae

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Arkadaşım 2012 de 0 aldı 2 sene dayanabildi.. Biraz klasik olacak ama araç bayırda cidden bayılıyor.. Performans çok yetersiz.. Bir de ustune yüksek yakıt tüketimi var. Kullanan arkadaş çok sakin bir insan öyle performans falan atamaz ama onu bile cildirtti..

Ciddi ciddi almayı düşünüyordum...şuandan sonra vazgeçtim

Hocam ben kullanmadım yakın bir arkadaşımın gorusleri.. Ama suvlarda genelde dizel tercih edilmeli diye düşünüyorum.. Hem yakıt hesaplı hem de yüksek torkla performansı iyi oluyor.. İsterseniz bir de kendiniz kullanın aracı öyle karar verin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: papaveraceae

quote:

Arkadaşım 2012 de 0 aldı 2 sene dayanabildi.. Biraz klasik olacak ama araç bayırda cidden bayılıyor.. Performans çok yetersiz.. Bir de ustune yüksek yakıt tüketimi var. Kullanan arkadaş çok sakin bir insan öyle performans falan atamaz ama onu bile cildirtti..

Ciddi ciddi almayı düşünüyordum...şuandan sonra vazgeçtim

Hocam ben kullanmadım yakın bir arkadaşımın gorusleri.. Ama suvlarda genelde dizel tercih edilmeli diye düşünüyorum.. Hem yakıt hesaplı hem de yüksek torkla performansı iyi oluyor.. İsterseniz bir de kendiniz kullanın aracı öyle karar verin..

Tşk ler.....Genel görüş Qashqai nin yakıt tüketiminin fazla olması ve performans yetersizliği....

• 2011 Dizel qashqai+2 var ortagimda o çok memnun mesela aracından..hem performans hem yakıt tatmin edici.. Bu aracın dizelinden şikayetçi olanı duymadım genelde çok memnunlar sıkıntı benzinli olanlarda..

• quote:

2011 Dizel qashqai+2 var ortagimda o çok memnun mesela aracından..hem performans hem yakıt tatmin edici.. Bu aracın dizelinden şikayetçi olanı duymadım genelde çok memnunlar sıkıntı benzinli olanlarda..

Qashqai +2 dizellerinide araştırayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.