Şimdi Ara

Qashqai için multimedia/navigasyon önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skypack donanımlı bi qashqai aldım, kendinden navigasyon donanımı yok. Ekstradan taktırmak istiyorum.

Bayiler farklı marka ve model cihazlar takıyor, hepsi de doğal olarak kendi cihazlarının en üstün ve en uygun olduğunu söylüyor.

Bu işten anlayan ve kullananlardan ricam bana çok memnun kaldığınız, qashqai için uyumlu bir cihaz önerisinde bulunmanız.

*Güncel, detaylandırılmış, kullanımı anlaşılır ve pratik olan bir navigasyon
    *Yüksek çözünürlük
    *fonksiyonel menü
    *Kaliteli multimedia performansı

gibi maddeler düşünüldüğünde optimum cihaz sizce hangisi?

Şimdiden teşekkürler

• Bende de 2011 qq Tekna var ben de tavsiye istiyorum .. özellikle direksiyonumuzdaki medya kumandasının çalışması için w-r özelliği de gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navimate nin.cihazlarina bakabilirsiniz tavsiye ederim arkasinda.duruyorlar urunlerinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bende 2015 Qashqai var ve zamanında bende öyle bir sistem aramıştım. Kendi servisinde filan uyduruk markalara sadece navigasyonu var diye astronomik fiyatlar istiyolar... Şöyle ki Boson marka bir şey gösterdiler 2.500 TL dediler, Navitech gösterdiler 2.750 TL dediler. Bende kendim toparlamaya karar verdim HB'dan bir tane Sony 602BT Teyp aldım sonra İngiltere'de bir siteden, Teyp Çerçevesi, Araç Bağlantı Kiti (Normalde bu tip ürünlerde direksiyon kumandası devre dışı kalıyor ancak bu kit ile böyle bir sorununuz kalmıyor.) ve bir de radyo için anten aparatı aldım. O kitle birlikte montaj çok kolay, kesme biçme yok. Soketlerine yerleştiriyosunuz bitiyor. Hepsi birlikte bana Teyp Kampanyalı 1.150 TL, Navi Kiti, adaptörler ve teyp çerçevesi 370 USD 'ye maloldu. Memnunum. Bence sizde ne idüğü belirsiz markalara binlerce lira ödemeyin. Hatta sonradan başka bir yerde 1350 TL'ye 2.400 Watt amfili sub lı bir JBL ses sitemi kurdurdum. Uzun lafın kısası servisin dandik markaya istediği fiyattan biraz daha fazla harcadım ama kat kat kaliteli bir sisteme sahip oldum.

• Bu arada Qashqai'nin teybinin sökmek gayet kolay, konsol kolay sökülüyor yani araçta.
  • necvox and 120 2012 quaqai ye uyumlu sanırım bundan taktıracagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurozsoy

necvox and 120 2012 quaqai ye uyumlu sanırım bundan taktıracagım

Sakın taktırma Wifi sinde problem ciikiyor darwill marka cihazi öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cyclone ar300 modelı taktırdım 1350 tl ye(arka gece gorus kameralı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurozsoy

cyclone ar300 modelı taktırdım 1350 tl ye(arka gece gorus kameralı)

Nasıl memnun musunuz?

• memnunum ..android olan butun programları yukleyebılıyorum..
  • cerasky C kullanıcısına yanıt
    Bendede 2016 qashqai var kac defa cin malinurunlerden taktirmayi düşündüm ama her defasinda vaz gectim. Senin yorumu okuyunca cok mantikli geldi. Ama ingilteredeki bi kac urune baktim direksiyondaki tuslar ve teyp cercevesi icin 1000tl istiyorlar. Bide 1800yl teyp 2800tl yapiyor.

Bu konu hakkinda detayli bilgi paylasabilirmisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.