Şimdi Ara

Qashqai mi, ASX mi? 2 gün içinde alacağız...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışında yaşayan ve oradan emekli olduğu için tüm yaz sezonunu Türkiye'de geçiren babam için
    Crossover tarzı bir araç alacağız.Birkaç gün içinde almak istiyoruz.
    Kendisi 4-5 ay Türkiye'de kalır, kışı Almanyada geçirir. Türkiye'de bulunduğu sürece Silivri'de yazlıkta oturur ve
    3-4 defa Düzce'ye köye gider.Yani senede 4.000-5.000 km maksimum yapar.
    Bu yüzden benzinli alalım ve yaşlı olduklarından dolayı Sedan tarzı değil, inip binmesi kolay olan crossover tarzı
    bir araç olsun dedik.Arazi özelliği olmasına gerek yok.Dediğim gibi ya otobanda köy-yazlık arası her defasında 400 km yapacak,
    yada Silivri tarafında yazlıkta takılacak.
    Bu bilgiler ışığında Nissan Note kullanıcısı olarak Qashqai 1.6 Tekna benzinli'yi inceledik ve test sürüşü yaptık.Babamın aklına yattı.
    Sonra yandaki Mitsubishi galerisine girdik ve ASX'e baktık.Test sürşü yapmadık zamanımız kalmamıştı.

Qashqai 1,6 TEKNA benzinli - 17' jantlı 50.000 TL
    ASX 1,6 Benzinli - 16' jant - 51.500 TL (17' jant farkı -2.000 TL)

ASX'in üstünlüğü otomatik durap çalışan motor ve geri kaymayı engelleyen sistem. Tabii en ve yükseklikte biraz daha fazla olması.
    Babamın dış görünüş olarak ASX daha çok hoşuna gitti ama annem beğenmedi.

Tabii benim kafam karıştı. Şimdi hangisini almalı? Lütfen fikirlerinizi bildirin,2 gün içinde işi bitirmek istiyoruz.

• Ben sırf TEMSA DİALOG yüzünden mitsubishi almam...müşteri ilişkisi sıfır.Aracla yolda kalmışım araç çalışmıyor.Sizin yaşadığınız sıkıntı garanti dışı demesi ardından ... yeyince çekici yollamaları hep sıkıntı.
  • Ben sırf TEMSA DİALOG yüzünden mitsubishi almam...müşteri ilişkisi sıfır.Aracla yolda kalmışım araç çalışmıyor.Sizin yaşadığınız sıkıntı garanti dışı demesi ardından ... yeyince çekici yollamaları hep sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Sevgili arkadaşlar,
    Yurtdışında yaşayan ve oradan emekli olduğu için tüm yaz sezonunu Türkiye'de geçiren babam için
    Crossover tarzı bir araç alacağız.Birkaç gün içinde almak istiyoruz.
    Kendisi 4-5 ay Türkiye'de kalır, kışı Almanyada geçirir. Türkiye'de bulunduğu sürece Silivri'de yazlıkta oturur ve
    3-4 defa Düzce'ye köye gider.Yani senede 4.000-5.000 km maksimum yapar.
    Bu yüzden benzinli alalım ve yaşlı olduklarından dolayı Sedan tarzı değil, inip binmesi kolay olan crossover tarzı
    bir araç olsun dedik.Arazi özelliği olmasına gerek yok.Dediğim gibi ya otobanda köy-yazlık arası her defasında 400 km yapacak,
    yada Silivri tarafında yazlıkta takılacak.
    Bu bilgiler ışığında Nissan Note kullanıcısı olarak Qashqai 1.6 Tekna benzinli'yi inceledik ve test sürüşü yaptık.Babamın aklına yattı.
    Sonra yandaki Mitsubishi galerisine girdik ve ASX'e baktık.Test sürşü yapmadık zamanımız kalmamıştı.

Qashqai 1,6 TEKNA benzinli - 17' jantlı 50.000 TL
    ASX 1,6 Benzinli - 16' jant - 51.500 TL (17' jant farkı -2.000 TL)

ASX'in üstünlüğü otomatik durap çalışan motor ve geri kaymayı engelleyen sistem. Tabii en ve yükseklikte biraz daha fazla olması.
    Babamın dış görünüş olarak ASX daha çok hoşuna gitti ama annem beğenmedi.

Tabii benim kafam karıştı. Şimdi hangisini almalı? Lütfen fikirlerinizi bildirin,2 gün içinde işi bitirmek istiyoruz.

Keske Otomatik Vites Secenegi olsaydi ASX te..
    ikiside guzel arac pisman olmayacaginiz araclar surun ikisinide derin

• Teşekkr ederim.
    Bugün kaporayı yatırdık.Qashqai 1.6 Tekna Cam tavanlı,geri görüş kameralı ve navigasyonlu versiyoununu
    sipariş ettik.Yan basamak, kapıaltı isimli çıtalar ve bagaj kapağı isimli çıta ile 52.500 TLye aldık...
    beyaz gri gibi bir renk olsa en az 500 TL daha düşürtürdüm ama üzüm siyahı (koyu patlıcan rengi) istediği için babam,
    zar zor onu o bayide bulduk.Ha bu arada 17' jant....
  • güzel günlerde kullanın, ama ben olsam ASx alırdım, zira sokakta Qashqai görmeken sıkılır hale geldik:)
  • ASX benin de çok beğendiğim bir araç.
    Ama babama aldığımız ve kullanım amacına bakınca gönlümün değil aklımın dediği oldu.
  • hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun asxde güzel araç
  • Teşekkürler,cümlemize güzel araçlara binmek nasip olsun.
    Bugün babam arabasını teslim aldı. !.6 Tekna GR+NC 17' jant üzüm siyahı.
    Cam tavan bir başka gzel oluyormuş.
    Bizim amhallede bir ASX var, nezaman onu görsem içim cızzz ediyor, Gerçekten çok güzel bir araç.
  • Hayırlı olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.