Reklam amaçlı bir kampanya olduğunu düşünüyorum. 16:00 ve ilerleyen birkaç dakika içerisinde formu doldurup göndersemde günlük kota dolmuştur uyarısı veriyor. |
Qatar Airways öğretmenlere ücretsiz uçak bileti (2. sayfa)
-
-
indirim kodu gelen var mı?
-
Bize geldi
-
-
Hocam bir yanlışlık olmasın Alan vergisi sadece 350 Dolar
-
Hocam bir yanlışlık olmasın Alan vergisi sadece 350 Dolar
-
En son ödeme bölümüne geldim, 62 dolar görünüyor 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bana da kod geldi, bu kod ile nerelere bilet aldınız öğrenebilir miyim ?
bali
tokyo
amsterdam
güney kore
moskova
buralara uygun bilet buldum ama tam istediğim tarihlerde olmadığı için henüz bilet almadım
bulduğunuz biletleri buradan paylaşabilir misiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255Bize geldi
bieltleme yaptınız mı hocam ?
-
hayır, coronadan dolayı biraz daha bekleyeceğiz
-
aldığınız zaman buraya da yazar mısınız ? son 15 gün kaldı almak için stres yapmaya başladım ben şimdiden.
-
Merhaba bende biletleme yapmadım henüz uygun bilet bulamadım hangi tarihleri tavsiye edersiniz phuket ve maldivler için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende kod var ama girdiğiniz promosyon kodu geçersiz diyor . deneyip bilet alabilen varmı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod alırken kimlik vs istedi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı biletleme yapan? Biletlemeden sonra yeni rezervasyon için %50 indirim kodu gelecekti onda sorun çıkıyor mu? Ve bu %50 indirim kodunu kullanmayacak olan varsa ücreti mukabil alabilirim.
-
eğer kullanmayacak olan varsa bende alabilirim 1 kod tabikide değerini öderim
-
Ben biletleme yaptım her uçak İçin belli kontenjan ayrılmış. Farklı tarih aralıklarını gözden geçirin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam 50tane tarih denedim malesef herhangi bir indirim olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X