Şimdi Ara

Qleadtek gt 220 fann sesi beni beni öldürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar q leadtek gt 220 1024 mb ddr 2 ekran kartım var 128 bit bu fan sesi beni deli ediyor vuuuuuuuuuuuu pardon VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU az kaldı kırıcam bunun bir programı falan yokmudur spped fan gibi hızını düşürüyüm fan temiz ilk aldığım zamanda öyle sesi vardı

birde ddr2 ana karta ddr3 ekran kartı taka bilirmiyim eğer öyle bir program yoksa değiştircem mecburen ekran kartını

yardımlar için şimdiden teşekkürler

• msı after burner yada riva turner programları ile fan devri değistiriliyor diye biliyorum bi arastır..ddr2 anakarta dd3,ddr5 farketmez herhangi bi ekran kartı takabilirsin sadeece pcı ex yada agp olup olmadığına bakmalısın yanı anakartın pcı ex mi agp mi destekliyor onu bilmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 19 Aralık 2010; 19:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

msı after burner yada riva turner programları ile fan devri değistiriliyor diye biliyorum bi arastır..ddr2 anakarta dd3,ddr5 farketmez herhangi bi ekran kartı takabilirsin sadeece pcı ex yada agp olup olmadığına bakmalısın yanı anakartın pcı ex mi agp mi destekliyor onu bilmen gerek

GT 220'nin agp'si var mı ki?Rivatuner deneyin olmadı bios flashlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 19 Aralık 2010; 21:22:45 >
  • saolun en iyisi yeni bir ekran kartı almak pcı ex x16 diyor http://www.ucuzu.com/anakart-c3128/asus/p5kpl-se-p29464761/ozellikler.html

ve ekran kartı olarakhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6474 almayı düşünüyorum
  • ekran kartı secimin model olarak güzel marka olarak senin tercihin tabi ama psu yeterli mi ona bakmak gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 20 Aralık 2010; 2:24:38 >
  • 400 w var yetermi acaba mesut ustanın videosunu izledim valla ordan aklıma geldi dedim bunu alıcam sesiz falan diyince :D eğer yeterli olmazsa 400 w şu anda kullandığım pc kardeşime vericem iyi birşey toplıcam ama dedimki bir tane şimdi alıyım bir tanede ilerde alırım pc topladığımda 2 sini birleştiririm zaten yeterli olur bana wow başka oyun oynamıyorum birde lcd tv sağlam görüntü verirse keyfime diyecek yok artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taaruz -- 20 Aralık 2010; 2:44:44 >
  • marka olarak beğenmedin galiba sen ne önerirsin peki ?
  • yok hayır beğenmediğim icin değil ben verdiğin linkteki kartı kullanmadım yorum yapamam tercihi sen yapıcaksın tabiki ama iyice incele derim markaları ekran kartı bölümünde bolca inceleme ve tavsiye mevcut bu kartla ilgili sıcaklık ve ses konusunda sorun yasamazsın ileride ..400 w kaliteli psu tam bilmemekle birlikte calıstırır gibi bu konuda bilgisi olan yada o kartı kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır ama yinede bişey diyemem zaten kartların güc gereksinimleri yazıyor linklerde oradan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 20 Aralık 2010; 4:20:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.