Şimdi Ara

qnet hakkında ne düşünüyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
57.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serdar8365

quote:

Orijinalden alıntı: Kill-For-You

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kill-For-You

Amcam ve amcamın oğlu bu işe girdi,bütün hemşerilerimden para kopardılar..Bir kaç tanesi karısının kolundaki bilezikleri bozdurup bu işe girdi,her biri bin pişman ve kimsenin yüzüne bakamayacak durumdalar..

Önce sen kazıklanıyorsun sonra paranı kurtarmak için kazıklamaya çalışıyorsun.Denize düşen yılana sarılır misali saldırıyorsun sağa sola,abi çok güzel valla süper para var,abi başkan 25 yaşında altında bmw var,gel etme eyleme bak görücen 3 sene sonra sana araba hediye edicem,bu iş bambaşka bir olay bu işe ilk girenler parayı daha çok kazanıyor sakın geç kalma,daha sonra herkez bu işi yapıcak bak görüceksin..vaatler vaatler vaatler..kenarda bana batan bir param var diyorsan yatır paranı adamım..

Ama senin yerinde olsam o para batıyorsa eğer git karıda kızda çatırrr çatırr ye daha makbule geçer..yedim içtim zıpladım dersin en azından

Sen yer icersin karnin yanmaz.gelecege yaptigin yatirima dolandiricilik dersin.bim gibi de yapardi sirket.sizce ozamn nasi olurdu.bugun rolex saat kacpara beyler.sacma sapan nedenlerle bilmediginiz is hakkinda ahkam kesmeyn.sizn anlamadigniz bisey var bedava peynir fare kapaninda.kimse bosuna cenesini yormasin size kim nasi anlattiysa nasi vaat verdiyse yanlis vermis.bizim isimiz zordur herkes yapamaz

ulan alıntı yapıp durma milletin mesajını keko..bırak bu işleri bana burda eğitim dili yapma..bedava peynir fare kapanındaymış bak hele ya,konfucyus oldun başımıza..

milletin saflığıyla oynayıp paralarını yutun ondan sonra bu iş iyi,yok bu işi herkez yapamaz kekolar sizi..

sizde haklısınız memlekette o kadar saf o kadar öküz evladı varki bu tip işler elbet tutar,boyle işlere enayi gibi para veren kekolar elbet bir umut diyip saldırır..parayı yatıran kekolar kadar bi okadarda piyasada var,kandırılacak saf..

senin bu kadar saldırmana karşılık söyle bakalım kaç paranı yedilerde bu kadar ateşli savunuyorsun..söyle utanma kaç milyarlık keko sınıfındasın..kaç sene sonra araba alıcaksın yazlık alıcaksın bi söylermisin

Peki senin kuyruk acin nerden.nedir bu hircinlik

ulan sığır benim ne kuyruk acım olucak,ne bu işlere bulaşacak kadar gerizekalıyım nede milleti bu işlere bile bile sürükleyecek kadar onursuz gurursuzum..

senin gibi keko'lar çoğalmıştı bi ara semtimizde,çevremizde.her birine ağzının payını,olmadı hakettiği hakkını vererek yol verdik.cünki saf milleti,yarım akıl milleti,dara düşmüş milleti,çaresiz umarsız bi çare insanları kandırıyorsunuz!.sizin gibi dere cakallarının vaatlerine kanıp karısıyla boşananda var,elindeki son birikimini kaptıranda var..

Bana burada hala g.tünü yiyim ayakları yapma canımı sıkma,defol git çevrende ne kadar öküz evladı var onları kandır..

• Senin azin mubarek ahir gibi.sen kuyruk acini sole. senin gibi akil verenler cok olur.o bahsettign garibanlarin hangibirine yardim ettin ekmek aldin.millet gozunu acti senin gibi itler havlasada farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gibi sivrizekalar oldugu surece bu memleketin kolesi bitmez.

• Qnet gercegin ta kendisidir.

• arkadaşlar bi değişik ticarete negatif olan arkadaşları çok iyi anlıyorum çünkü ilk başta banada böyle gelmişti ama arkadaşıma güvenip bu ticarete girdim ve hayatım değişti ve bi çok kişinin hayatını değiştirdim.Bu ticarete girip para kazanamayanlar da var normal olarak bu insanların tembel oluşundan. Herkes günde 1 saatini gitar çalmaya ayırsa 1 yıl sonra çok iyi gitar çalarlar ama yapmıyorlar. Benim Türkiye'nin her köşesinde yüzlerce takımım ve ülke dışında da takımım var. Bi çok kişiyi batma noktasından zirveye çıkarttık.Bu ticarete her ay Türkiye'den 2500 kişi katılıyor ve hızla ilerliyor. :)
    okudum serdar arkadaşı tanımam ama o size ne kadar anlatsa da tanımadığınızdan ona inanmazsınız. Bende tanımadığım birine hayatta inanmam. Banada inanmamanız çok normal ve inanmayacaksınız ama bide şunu düşünün sizin burada bilmeden yorum yapmanız bi çok kişinin hayatını etkiliyor. Beni geçin ama güvenilir sitelerden araştırın. mesela microsoft veya formula 1 ve bill clinton ve bill gates bunlar bu ticareti destekliyor ve dünyada network sistemi hızla büyüyor. zamanında büyük marketlerde açıldığında tüm bakkallar ve insanlar şikayetçiydi ama şimdilerde bakkala gideniniz yok gibidir. şimdiye kadar bi çok şeyi tavsiye ettik ama kimse para vermedi . Birileri sayemizde hep zengin oldu. Biliyorum bu yazdıklarımda sizin için boş geliyor. Zamanında sabancıya cep telefonu işine girelim demişler ama o Türkiye fakir memleket yürümez demiş ve telsimle uzanlar girmiş :)  qnet hakkında ne düşünüyorsunuz? qnet hakkında ne düşünüyorsunuz? qnet hakkında ne düşünüyorsunuz? qnet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu Ticaret Türkiye de tamamen yasaldır ve deli gibi vergi vermektedir ...

mantıklı soru soranlara yardımcı olabilirim...

• Şu resmini paylaştığım 4 fırça 139 TL + KDV. Bunu kim hangi mantıkla açıklayabilir?
     qnet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dolandırılırsanız, paranızı kurtarmak için dolandırmanız lazım. Fiyatlar piyasa değerine olsaydı keşke. O zaman tam helal ticaret olurdu ama fiyatlar fahiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahir_g -- 3 Kasım 2013; 11:18:46 >
  • quote:

dolandırıcılık nasıl olur bana biri anlatırsa sevinirim.herhangi biyerden bi ürün aldığımızda dolandırılmışmı oluyoruz.

Hayırdır sen de mi? dolandırıyorsun milleti
  • Lan plastik bardak altlığını 650 dolara satan bir kafa bana dinden imandan ahlaktan etikten bahsetmesin, kıl oluyorum. Dolandırıcısınız, insanların hakkına giriyorsunuz.
  • allah yardım etsın,gelmeyın böyle oyunlara allah akıl vermış az çok
  • Arkadaşlar biraz uzun cevap verip konuyu hortlatacağım ama bu tuzağa düşen çok insan olduğunu gördüğüm için bunu yapma gereği duydum buyrun bu işin aslı nedir ilk okul seviyesi matematik bilginiz varsa anlayabileceğiniz şekilde anlatayım önce bir satranç hikayesini okuyun

Bugün satranç diye bildiğimiz oyunu kurgulayan bilgin, oyunu Pers Kralı’na sunduğunda çok memnun olan kral, “Dile benden, ne dilersen” demiş. Bilgin kendisine uzatılan hazine dairesinin anahtarını elinin tersiyle itip, kraldan satranç tahtasının sol alt köşesindeki kareye bir buğday tanesi koymasını ve sonra her kareye bir önceki karenin iki katı buğday tanesi koymasını ve bu şekilde 64. kareye kadar gitmesini istemiş. “Bana bu kadar buğday verseniz yeter.” demiş. Zenginliğinden gurur duyan kral, tebessümle, bilginin alçak gönüllülüğünü övüp, vezirine “Dileği, yerine getirin” diye emir vermiş.
    Hesaplamaya başlayınca ilk kareler kolay gitmiş. Birinci kareye bir buğday, ikinci kareye iki buğday, üçüncü kareye dört buğday… Ancak 10. kareye gelindiğinde toplam 1023 buğday vermeleri gerekiyor. Bu yaklaşık bir avuç buğdaya karşılık gelir; ben sizin için saydım. Hesabın hep böyle gideceğini, rahibe hep böyle üç beş buğday vereceklerini zannediyorlardı. Zaten 15. karede yalnızca 1.5 kilo buğday vereceklerdi. 25. kareye gelince vermeleri gereken buğdayın 1.5 ton olduğunu görmüşler ama fazla heyecanlanmamışlar. Oysa 31. kareye gelince bu işin şakası olmadığını anlamaya başlamışlar, çünkü vermeleri gereken buğday 92 tonmuş. Yine hesaplamaya devam etmişler. 49. kareye geldikleri zaman 24 milyon ton buğday vermeleri gerekiyor. Bu ise bugünkü Türkiye’nin bir yıllık buğday üretiminden daha fazla. 54. kareye geldiklerinde ise 771 milyon ton buğday vermeleri gerekiyor toplam olarak. Bu da dünyamızın bugünkü ölçülere göre bir buçuk yıllık buğday üretimi. “Madem başladık hesaplara, devam edelim” deyip bitirmişler. 64. kare de tamamlandığında bugünkü ölçülerle dünyanın 1500 yıllık buğday üretimini rahibe vermeleri gerektiği ortaya çıkmış.

Bu upuzun ifadelerle anlattığımız sayının matematik dilindeki ifadesiyle anlatımı şöyledir:

1 + 2 + 2^2 + 2^3 + 2^4 + … + 2^64 = 2^64 – 1

şimdide yine matematiksel birşeyi anlatmadan önce şöyle birşey diyeyim diyelim ki dünya nüfusunun tamamı türk tamamı aynı medya kanalından yararlanıyor tamamı 18 yaşından büyük ve tamamı devlet tarafından çıkarılmış bir kanuni zorunlulukmuş gibi bu sisteme dahil olmak zorunda olsun hatta üye olmayanların üye olanların alt üyesi olma işini devlet yapıyor olsun. Yani afrikada oturanı ben tanımayacağım için devlet benim yerime afrikadaki adamı benim yerime üye yapsın herhalde ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Ha bu arada bu iş sizin yazıyı okuduğunuz bugün başlamış olsun. İşin başlangıcıda devletin kendisi olsun yani ilk üye devletimiz sonrada bütün dünya türk ve 18 yaş üstü ya herkes üye olacak yani ama şöyle bir kural olsun her gün sadece mevcut üyeler bir alt üye ekleyebilsin yani bugün devlet üyeliği başlattı yarın sadece 2 üye eklesin öbür gün sadece o yeni iki üye alt üyelerini ekleyebilsin......
    Şimdi dünya nüfusumuz net 8 milyar 589 milyon 934 bin 592 kişi olsun. Neden böyle yazdım biliyormusunuz ilk okul mezunu olduğu halde bu rakamı okuyup bu hesabı yapamayan insanlar olduğu için neyse,
    Şimdi sadete geliyorum tekrar altını çizmek için şunu hatırlatayım diyelimki siz bugün sisteme katıldınız alt üyenizi bugün ekleyemeyeceksiniz yarın ekleyebilirsiniz bu koşullarla 33 gün yani bir ay 3 gün sonra dünya nüfusunun 4 milyar 294 milyon 967 bin 296 kişisi sisteme katılmış olur iyi okuyun sadece 33 gün sonra bu olur ve kanunen katılmak zorundasınız. Peki 34. gün ne olur........
    Geriye dünya nüfusunun yarısı olan 4 milyar 294 milyon 967 bin 296 kişi sisteme katılmak zorunda olur ve kanuni zorunluluk olduğu için katılacaklar peki 35inci gün ne olur herkes 2 üye katmak zorunda olduğu için herkes üye olduğu için 35 gün sonra 17 milyar 179 milyon869 bin 184 tane uzaylı bulup üye yapmamız gerekir yada 4 milyar 294 milyon 976 bin 296 kişi düdüklendiğiyle kalmış olur

sabırla okuduğunuz için teşekkür eder söylediğim hesabı excel de kolayca yapabileceğinizi belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrates -- 28 Mayıs 2014; 22:47:55 >

• ben nedense hep iyi bir dolandirici olmusumdur. ama bu sefer dolandirdigim kisiye fena kazaandiriyorum. is arkadasimi ben ise soktum adam benim 3 katip para kazianiyo ****.
  • Qnet hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Herkese nasip olmayacak bir iş firsati. Sorulmasi gereken tek soru şu. Qnet yaparsam ne olur yapmazsam ne olur. Yapmazsan ve milyon dolarlik bir fikrin yoksa şu anki hayatina devam edersin belki 60 yaşina kadar calisip bir ev alirsin ki o saatten sonra paranin .... peki yaparsam ne olur bütün hayallerini küçük orta ve büyük hedefleri gerçeklestirerek dirayet gostererek sabrederek emek vererek ve calisarak 2 3 yil icinde milyoner olabilirsin. Çok komplike etmeye gerek yok. Yapmak istiyorum veya istemiyorum. Karar ve inanc senin. Unutma seni ancak kendin kurtarabilirsin.. Bir yol bulmazsan şimdiki aklimizla geldigimiz yer belli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 3 yıl önce benide bu işin içine çekmeye çalıştılar. Bak bizim o arkadaş ne yaptı acaba diye düşünürken anılarım depreşti ve hala bu işin mağdurları olduğunu fark ettim. Anlatayım:

Yakın bir arkadaşım aradı, abi evlenecektin ne oldu ek iş bulabildin mi felan diye. Tutturdu sıhhiye(Ankara) ye gel acil sana memuriyeti bile bıraktırıcam, yırttık abicim yırttık dedi:D olum iş ne diyorum, gel abi telefonda anlatamam köşeyi döneceğiz diyor. Neyse kız arkadaşımı ek iş var, belki daha erken evleniriz diye bıraktım gittim sıhhıye ye. bir yazılımcı olarak benim beklentim inanın garsonluk felan yapmak. Zerre çekinmem yapmaya, ekmek parası sonuçta. Beni aldılar bir eve çıkardılar. Duvarlardan rutubet akıyor. içeride 2 tane 2. el koltuk, bir tane beyaz tahta, akşam yemeğinde öğrenci işi yapıp yedikleri makarnanın kokusu ofis dedikleri mekanda. Neyse tanıştık elemanlarla. Biri Demirli Bahçede otururken cebeci 4 yolda (namı değer pavyon caddesi) arada gördüğüm kap kara, hapishane işi dövmeleri olan namus timsali ablamız. Diğeri belli ki hayatında ilk defa gömlek giyip pantolonun içine sokmuş, 55 kiloluk, up uzun saçlarını yana tararken kafayı yamultmuş kerkenez tipli bi oğlan. Birde daş gibi ama yüzünde yediği dayakların morluklarıyla gezen bacımızla oğlu ve fayans ustası bir arkadaş var. Bu taş abla dedi ki kerkenez benim kocam. Dedim mümkün değil, bu abla bu oğlana varmaz. 2-3 yaşlarındaki çocukta oğlumuz dedi. Oğlan kerkenez harici herkesin üzerine zıplıyo babasına yanaşmıyor bile, güya babası. Neyse bu 2 herifle 4 yoldan tanıdığım abla başladılar işi anlatmadan bende bilmem ne işleri yapıyordum, fayans ustasıydım çok yorucuydu kendi işimi yapmak istiyordum. Bu işe girdik şimdi şöyle zenginiz böyle zenginiz demeye ama tipleri bir gör, ben kendime gariban derdim. Liseden kalma beyaz gömlekleri çekmiş gelmişler ofis dedikleri yere. Duvarlarından fakirlik akıyor bana öyle zengin olduk böyle köşeyi döndük diyorlar. ilk 5 dakikada anladım burda bizi silkelecekler ama hadi hayırlısı dedim devam ettim.
    Bunlar sana işi anlatım dediler yan odaya çektiler, hafiften bi tırstım. Dersaneden çalınma bir sıraya oturttular. Yok baştan para vereceksin 2 kişiye daha satacaksın sağ taraf uzayacak sol taraf uzayacak her katta eşit olarak uzayacak. Her kat için 200 lira gibi birşey kazanacaksın. Bana 1 hafta eğitim vereceklermiş müşterilerle konuşup ikna edecekmişim felan. Barcelona ya sponsor olduklarını söyleyip daha ben güven sorusu sormadan güvenebilecekleri ile ilgili palavralara başladılar. Len parayı basıyım kendi adımı yazdırırım o formaya. Tipik bunlar tarafından silkelenen herkesin bildiği şeyler işte. konuşma bitti dedim bu herhangi bir katta sağ yada sol uzamazsa ne olacak? 1 kişi bile eksik gitse orda kesilecek. Nazikçe dedim hocam bu iş bana uymaz ama sırf ağzım laf yapsın diye şu vereceğiniz eğitime 50 lira vereyim ben. Açığım böyle şeylere merak ediyorum sizin kafaya nasıl erişiliyor :D ben kimseye böyle ürün satamam, kimseye bu kazığı atamam diyorum. Bak sen liste yap kimlere söyleyebileceğini, çalıştığın yerdeki herkes girmek isteyecek bu işe. Onlar isim ver dedikçe ben kimseyi yakmam dedim. Sonra bu beni çağıran arkadaş dedi ben bulucam abi sana 2 kişi hiç sıkıntı etme. Garibim nişanlısını da sokmuş bu işe onun içinde çağırmış 2 kişi. Eşi dostu kimi varsa silkeleyecek anlayacağınız. adam çağırma işini hallettiler 5.000 lira ver diyolar. Lan dedim siz ne diyonuz 100 - 200 lira istiyorsunuz diye arkadaş hatırına sabrettim ne demek 5.000 lira? yok param diyorum kağıda borç alabileceğin arkadaşlarının isimlerini yaz tek tek arayalım diyor. Anlayacağınız eşiniz dostunuz kimseyi bırakmayacaklar etrafınızda. daha 5. dakikasında asla girmeyeceğimi bildiğim "İŞ" için tam 3 saat rehin aldılar beni. birde randevulu çalışıyorlardı güya tam saatinde orda olmam gerekiyor, 45 dk sonra başka birisini alacaklardı. Kaçana kadar anam ağladı. Bi olay olursa kerkenezle fayansçıyı göze kestirdimde cebeci 4 yol ablasında tırsıyorum, dilinin altından jilet çıkaracak gibi tipi var. beni öldürseler 1 hafta cesedimi bulan olmaz arkadaşlar mekan o kadar köhne. Naziik nazik kaçtım sonunda mekandan. Eve gidip olayı babama anlattığımda anladımki 90 larda saadet zincirine sokmak için ne dedilerse neredeyse aynı sözler. Aynı cümleler bile kullanıldı. ee farklılılarda olsun sonuçta 1 nesil ötesini dolandırmaya çalışıyorlar taktik değiştirmek lazım.

Beni çağıran arkadaşıma nemi oldu? o günden sonra 2 kere görüştük sadece, ama haberlerini aldım. ilk olarak ertesi gün aradı. Girmeyeceğim deyince trip attı, zengin olduğumda görüşürüz abi, çok pişman olacaksın kafanı taşlara vuracaksın deyip kapattı. Aradan 1 yıl geçti işi düşmüş aradı ne oldu senin iş dedim anlatırım abi karıştı biraz dedi anlatmadı. Olaydan 2 yıl sonra oratk arkadaşlardan öğrendim ki, kız arkadaşının ve kendinin 5 erden 10.000 tl parası gitmiş. Kız parayı babasından almış. Kız isteme, tanışma safasında olay çıkmış dolandırıcıya kızmı veririm diye. Kendi babası böyle muamele gördüğüm birinin kızı almam diyor. en son babasını ikna etmiş kızın babası vermem diyormuş hala. hem para gittii hem dostları hemde evleceğim dediği kız gitti.

İlk defa uzun uzun yazı yazıyorum bir forum sitesine ve tek nedeni bunları yaşayan insanlara çok üzülmem. Benim bu yazıyı yazarken hiçbir çıkarım yok. insanlar qnet yada quest nete girmeyince bana para gelmeyecek. Bu insanların ilk hedefi rahata kavuşmak isteyen garibanları dolandırmak. Girip parasını alamayanlardan kaç hikaye dinledim, birtane bile durumu yerinde 5.000 liranın zora sokmayacağı adam görmedim şu sistemde. Gözünüzü seveyim insanları bilinçlendirin yasal dolandırıcıların tuzaklarına düşmesinler. Söz konusu para olunca insanlar arkadaşlık dinlemiyor gözleri dönüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şimdi şöyle bir durum var benim net bir şekilde gördüğüm. QNET üyesi değilim ama çok yakın iki arkadaşım QNET olayına dahil oldular benim net bir gözlemim oldu ikisinin sayesinde. Selim bu iş için çok hevesli başladı ağzı iyi laf yapar bu işlerin altından kalkar bir yapısı vardı öylede oldu güzel paralar kazandı hala da kazanıyor. Fırat var o da para kazanamayan arkadaşım. Aslında o da bildiğin Selim gibi ağzı iyi laf yapar ve çevreside geniştir fakat Fırat hayatta hiçbir şeyi kafasına takmaz. Durum böyle olunca çok kazanamadı sonra hepten bıraktı. Sonra arkadaş çevresinde bunu anlatıyor ama tüm suç QNET'te gibi :) Dedim olum Selim kazanıyor sen tembelliğinden kazanamdın sonra cevap veremedi :)

İyi ya da kötü demiyor ama işin özü net bir şekide şudur ki bu işi yapanlar yapıyor hakkını vermek lazım yapamayanda suçu kendinde değil başkasında atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.