< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ Qobuz ve Tidal ] High Resolution Streaming Player & Uygulamalar [ ANA KONU ] (46. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar tidal aile üyeliğinde boşluk olan varsa beni ekleyebilir mi.
-
Dostlar, Qobuz veya Tider için boş yeri olan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1
-
qobuz a üye olmayı denedim fakat kart aşamasında hata veriyor deneme üyeliği için nasıl çözebilirim
-
Belirli ülkeler dışındaki kredi kartlarına izin verilmiyor. Tidal gibi ciddi kısıtlamalar var Qobuz'da da.
-
Bence qobuz daha ciddi tidal oldu ama beğenmedim qobuzu çok beğendim olmuyo qobuz hesabı olan varsa beni de ekleyebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tidal'in de olmaması lazım diye biliyorum. Hangi ülke üzerinden açtınız? TR kredi kartı mı kullandınız?
-
Vpn ile amerikaya girdim tr kredi kartı kullandım ve oldu ama işte ses kalitesi bir qobuz değil
-
qobuza premium üye olmanın yolu varsa nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drcahiliye -- 1 Ocak 2024; 22:23:51 >
Tidal boşuna almayın qobuz kadar iyi değil tidal kullanıyorum 4 dolara 2 aylık aldım ama hiç beğenmedim qobuz üyeliği karşılığında takas ederim 😁
Selamlar, qobuz da üyelik devam ettiği halde şarkılar ve listelerde ki parçalarda 30 sn lik sample şeklinde çalmaya başladı .Sebebi be olabilir acaba?
Qobuz cidden çok iyiymiş baya fark ediyor bi şekilde premium üye olmayı hallettim
Vpnle alakalı olabilir mi kullandığın vpn app i değiştir istersen
Selamlar, aile üyeliğine katılmıştım.Üye olduğum arkadaşda henüz cevap vermiyor.
Apple musikin kalitesi nasıl acaba?Kullanan tecrübe eden varmı?
sıradan
tabi nereden dinlediğinle alakalı fark hissetmeye debilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Ocak 2024; 15:25:9 > -
hepsini denedim qobuz ve tidal açık ara en iyileri ve qobuz tidal arasında kalsam qobuz derim
Qobuz hem arşiv hem de ses kalitesi açısından hepsinden üstün diğer platformlarda zaman kaybetmeyin ancak üyelik sorun maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X