Şimdi Ara

Qpad XTR + Razer Lachesis + Alienware M 17 X İnceleme. İçeriye davetlisiniz efendim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

dehşet cengiz bir alet :D hybrid sli cidden çok önemli bişy . laptop neysede masaüstü pclerde 3 ekran kartı fanı delirtiyor. ben oyun yada grafik çalşmadğm zamanlarda direk kapatıyorm.ama ekran kartları pili iyi sömürür bence pili bilgisayardan çıkart öyle çalştır :D ama vakit kaybetme win 7 kur cinayettir bu sisteme vista

Mac OSX kursun istersen. ;D

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Erturan

nqdoppelganger:
    Kesinlikle surround. Creative EAX havası veriyor.

@Firzen
    Hocam Satıcının elinde bu model vardı sonuçta çok takılmadım çünkü alet zaten uçacak şekilde tasarlanmış ciddi anlamda hızlı. İstersen Win 7 ye yükseltebilisin ama çoğu program Vista içindeki Alienware'in kendi yazılımları ile yamalanmış zaten. Tüm ana kontroller Alienware Control Pnal yazılımında.

Creative EAX nedir hocam? Ses sistemi mi? Ses kartı mı?

mac daha iyi :D EAX oyunlarda çevresel sesi sağlayan bir donanım / yazılımdır creative ve asus kullanır kartlarında genelde tabi oyunlarda desteklemesi lazım. filimlerde dolby surround oyunlarda eax desek daha kolay anlaşlr sanırım

• quote:

quote:

quote:

dehşet cengiz bir alet :D hybrid sli cidden çok önemli bişy . laptop neysede masaüstü pclerde 3 ekran kartı fanı delirtiyor. ben oyun yada grafik çalşmadğm zamanlarda direk kapatıyorm.ama ekran kartları pili iyi sömürür bence pili bilgisayardan çıkart öyle çalştır :D ama vakit kaybetme win 7 kur cinayettir bu sisteme vista

quote:

nqdoppelganger:

@Firzen
    Hocam Satıcının elinde bu model vardı sonuçta çok takılmadım çünkü alet zaten uçacak şekilde tasarlanmış ciddi anlamda hızlı. İstersen Win 7 ye yükseltebilisin ama çoğu program Vista içindeki Alienware'in kendi yazılımları ile yamalanmış zaten. Tüm ana kontroller Alienware Control Pnal yazılımında.

mac daha iyi :D EAX oyunlarda çevresel sesi sağlayan bir donanım / yazılımdır creative ve asus kullanır kartlarında genelde tabi oyunlarda desteklemesi lazım. filimlerde dolby surround oyunlarda eax desek daha kolay anlaşlr sanırım

Hadi ya. Ben, en iyisinin, stereo olduğunu sanıyordum. Bir mono, bir de stereo var sanıyordum. Surround da çıkmış demek. :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nqdoppelganger:

@Firzen

Hadi ya. Ben, en iyisinin, stereo olduğunu sanıyordum. Bir mono, bir de stereo var sanıyordum. Surround da çıkmış demek. :/

bilmek yetmez dostum deneyim lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuß3 -- 11 Temmuz 2010; 19:54:32 >

• Tamam beyler adamın konusunu saptırmayın artık, tartışma çıkarmayın şimdi öyle dedim diye samimi olaraktan söylüyorum, biraz da konu sahibini düşünün :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nqdoppelganger:

@Firzen

bilmem yetmez dostum deneyim lazım

Hö?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

Tamam beyler adamın konusunu saptırmayın artık, tartışma çıkarmayın şimdi öyle dedim diye samimi olaraktan söylüyorum, biraz da konu sahibini düşünün :)

Tartışma yok ki. Muhabbet, kaydı, bir anda, sadece.
  • Şu cihazmı 17' yeni kasa macbook pro mu diye çok kararsızdım fakat son anda mac'e kaydım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Şu cihazmı 17' yeni kasa macbook pro mu diye çok kararsızdım fakat son anda mac'e kaydım yine

Neden öyle bi karar aldın?
  • Bu cihazı İstanbul'da nerede bulabiliriz Mystic Bilgisayar'ın sitesinde göremedim
  • Çok uzun yazılabilir tabi ama kısaca benim beklediklerim; laptop oyunları full oynatmak zorunda değil i5-i7cpu, 4gb ram, gt330m ile her oyun orta seviyede rahatlıkla oynanabilir. Ama bir laptop sıfır ses çıkartmalı, uzun şarj süresi olmalı, ince estetik olmalı, işletim sistemi özellikle macosx oluncada oldukça hızlı güvenli çökmeyen bir laptop çıkıveriyor karşına ben o yüzden böyle karar verdim. Oynadığım oyunlara baktım counter:source, l4d2, starcraft2 ztn bunları çok uzun zamandır hergün sıkılmadan saatlerce oynuyorum işim bitincede sessiz serin hızlı işletim sistemime dönüp film, müzik, internet takılıyorum.

Bu saydıklarım kadar alienware'inde artı özellikleri mutlaka var çok ince bir karar ikiside kendine çok çekiyor insanı o yüzden kullanım amacını iyi düşünmek lazım çünkü çok para her zaman alma şansı olamayabilir.

Ben bu bu bu oyunları oynarım ve orta oynarım deyip macbook alıp sonra devamlı oyun çıkıyor tek tek single bitireyim şunları ama ah şu gt 330m öldürcek beni düşük-orta ayarlarda bu ne dandik kartır bu hiçbir işe yaramaz bu macbookprolar, canavar gibi alienware'i almadım deyip pişman olmak var ya da oyun oynayacağız diye aldık 1-2 ayda anca bir oyun oynuyorum yada hep aynı online oyunları oynuyorum keşke bukdr ağır, kalın, çok ısınan, fan sesli bir cihaz almasaydımda diyebilirsiniz.

• Eğer oyun içinse hatalı bir seçim yaptınız, ben de zamanında macbook pro alacaktım ama vazgeçtim. Biz oyun oynarken siz maalesef bize bakmakla yetineceksiniz
  • O yazıdan bunu çıakrtmanda güzel tabi
  • Ben doğru şeyi çıkarttım tabiki de. Oyun oynamak için almışsın sen bile diyorsun. O dediğin oyunları oynatır (çünkü, Mac'te de var) ama şimdi Mafia II çıkıyor canın çekse oynayamayacaksın en basitinden Worms Reloaded bile yok. Mac OSX oyun için bir yere kadar. Ben de çok ciddi ciddi almak istiyordum hatta tam da alacaktım baktım Steam hesabıma bu oyunların hiçbirini oynamayacağım e ne diye alayım
  • Ah be hocam oyunu macosxte oynamıyorsun ki windows 7'de oynuyorsun macosxte bootcamp diye bir olay vardır bunun üzerinden windows ve linux hangi sürümünü istiyorsan kurabilirsin ve istediğin oyunu oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Ah be hocam oyunu macosxte oynamıyorsun ki windows 7'de oynuyorsun macosxte bootcamp diye bir olay vardır bunun üzerinden windows ve linux hangi sürümünü istiyorsan kurabilirsin ve istediğin oyunu oynayabilirsin.

Evet tabiki de biliyorum ama bir Windows kadar performans beklemek doğru olmaz. Ayrıca ben o kadar para verip de o bilgisayarlara Windows kurulursa verilen paraya acıyorum çünkü benim şahis görüşüm o paranın büyük bir kısmını işletim sistemine veriyorsun.

Neyse burası mac pc konusu değil bu benim şahsi görüşüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.