Şimdi Ara

QS World University Rankings Engineering & Technology 2022 TR ünileri İLK 500 de olan üniversiteler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bu üniversitelerin hepsinde okumadım. Bunu değerlendiren kuruluşların hepsi itü demiş. Eğer itü 10. deselerdi burada ilk 3 te olduğunu iddia etseydim teziniz doğru olabilirdi. Bu tip verilere bakarak Odtü bilgisayarı itünün bir adım önüne koydum önceki mesajlarımda, hadi iki adım olsun, odtü haketmişse haketmiştir.

Bunu bana değil TOBB şöyle böyle, özyeğin şöyle böyle diyenlere söylemeniz daha doğru olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aerospace_ITU A kullanıcısına yanıt
    Hocam napsın adam koç 5.oldu diye yazmasın mı. Ülkedeki tüm üniversiteler düşüyor işte yapacak birşey yok. Kendilerince güzel işte saydıklarımın hepsi. Ben de istiyorum herhalde ilk 500de üniversite olmasını. Bi anama sövmediğin kalmış öyle çok absürt bir şey söylediğimi de sanmıyorum halbuki. Eğitim kalitesini bilemem ama o okuldan çıktıktan sonra işe girme ve yurt dışı imkanları daha önemli değil mi şu an ülkedekiler için? Kars kafkas üniversitesinde dünyanın en iyi bilgisayar eğitimi verilse gider miydin mesela? ODTÜ Bilkent Koç mezunu olup işsiz kalıyorsan ya işverende sıkıntı vardır ya sende yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özyeğini bilmiyorum hocam ya. Benim de saydıklarım zaten genel olarak kabul edilen üniversiteler. Öyle süper bilgili olduğum için değil yani. Koç'taki bi hocayla konuştum sadece o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagizo1 -- 7 Ağustos 2022; 11:24:1 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Valla TOBBdaki arkadaş öyle diyordu hocam ben de öyle süper bilgili değilim. Hocalar çok iyi ama öğrencilerin yarısı yatmaya geliyor diyordu. Bu seneki türkiyedeki tez ödülünü mü kazanmışlar galiba bilmiyorum. Bir de iyi para veriyor şimdi okunur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.