Şimdi Ara

quad Q9550 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım gigabyte ga-g31m es2l bu islemci bu anakartla overclock da nasıl bir performans gösterir ve soğutmada stok fan yeterli olur mu yoksa iyi bir işlemci fanı mı almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi değil, ben p43 çipsette en fazla 420 fsb yapabildim, sanırım sende 400 fsb görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenturk

Çok iyi değil, ben p43 çipsette en fazla 420 fsb yapabildim, sanırım sende 400 fsb görürsün.

Ben bu anakartta baska bi islemcide denedim ama bir sorunum var overclock yapiyoken 0,2 mhz yukseltsem bile kaydedip cikinca anakart kendini kapiyor sonra tekrar bilgisayari acinca ayni mhz de devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pekguc -- 1 Ağustos 2015; 11:05:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakart OC'ye yatkın değil demek ki. 775 pin serisinde en aşağı P45 anakart lazım OC yapmak için, artı şöyle bir durum var imzanızda ki sistem için -oyun için konuşuyorum- OC'ye gerek yok çünkü darboğaz yapan donanım ekran kartınız.
  • lerenturk kullanıcısına yanıt
    Bu sisteme nasil bir ekran karti onerirsiniz gtx560 `ı dusunuyorum uyumlu olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 560 ideal kart sisteminiz için, bütçe varsa gtx 750 ti'da düşünebilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.