Şimdi Ara

Quadcopter malzeme Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar quadcopter toplamayi dusunuyorum bazı sorularım var yardımcı olursanız sevinirim..

Öncelikle malzeme listem su:

F450 fRame
    Sunnysky x2212 980 kv
    30 a esc(afro simonk- emax- plush)
    10x45 pervane
    5000 mah 30c 3s lipo
    KK 2.1.5
    Turnigy accucel 6
    Turnigy 9x mode 2

Gelelim sorulara;

1)KK kontrol kartı hakkında bilgisi olan beni aydinlatirsa sevinirim(maddi durumdan dolayı toplamama ihtimalim var ama bu kart 20$ ilerisi için almak istiyorum)

2)300$ civarı maliyet çıkıyor sizce değermi

3) su an Amerikada bulunuyorum kararsizim ama dönerken malzemeleri toplamayi dusunuyorum uçaklara lipo batarya sokmuyorlarmis diye bir yazı okudum aslı varmıdır

4)turnigy 9x kumandayida quadcopteri yapmasam bile almayı dusunuyorum(80$) kullanan veya bilgisi olan menzili kullanımı hakkında beni bilgilendirirse sevinirim

5)ayrıca ekstra öneriniz varmidir surdan al veya su parcalari al ucuz olur gibi :)

6)son olarak internetteki tum turkce kaynaklari arastirdim kaynak eksikliği olduğunu düşünüyorum genel hatlarıyla bilgilendirme yaparsanız sevinirim

Uzun oldu farkındayım ama 5. Soru elektronik komponent ler içinde geçerli az çok elektronik ile içli disliyim eem okuyorum burdan almami onerdiginiz sensor,multimetre vb. (Diyod,kondansatör,direnc kafasında olmasın lütfen) parçalar varmıdır..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Ben de topluyorum. Şuralara bir yerlere ilişeyim.
  • Ben de toplamak istiyorum henüz araştırma aşamasındayım :) Türkiye'de tedarikçi var mıdır multicopter parçaları getiren hobbyking tarzı bir yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.