Şimdi Ara

Quadcopter önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık $65-70 param var . Güzel bi quadcopter istiyorum kameralı düzgün birşey. He birde yükseğe iyi çıkabilenlerden olursa iyi olur. JJRC H8C önermeyin lütfen 7.4V olduğundan motorda sıkıntı çıkartıyor çoğu kişinin yanıyor.
    Önerilerinizi bekliyorum, Teşekkürler.

• Bende syma x5c -1 var gayet iyi şimdilik bir sorun yok tavsiye derim! Bende satır f v p modelden almayı düşünüyorum 3 adet yedek 650 batarya mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzikmp3 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama yeni çıkan JJRC H12C yi çok beğendim ve satın aldım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinek1

Hocam videosunu izledim hayran kaldım. 200 liraya mı aldınız? Ve nereden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

quote:

Hocam videosunu izledim hayran kaldım. 200 liraya mı aldınız? Ve nereden aldınız?

Ben de aldım ama bir arkadaş geri dönüş çalışmıyor dedi... Biraz hevesim kaçtı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felis Catus F kullanıcısına yanıt
    indirimde 70 dolar olmuştu aldım şuanda 80 dolar
    http://www.banggood.com/JJRC-H12C-Headless-Mode-One-Key-Return-RC-Quadcopter-With-5MP-Camera-p-964872.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 30 Mart 2015; 21:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

quote:

Ben de aldım ama bir arkadaş geri dönüş çalışmıyor dedi... Biraz hevesim kaçtı...

Ürün bugün elime geldi 4-5 kere uçurdum hiçbir sorunu yok beğendim fakat içerde biraz zor oluyor en iyisi dışarda sürmek :D
    Evet geri dönüş sıkıntı GPS olmadığı için herşey olabilir sonuçta boş alanda denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 30 Mart 2015; 21:03:54 >

• bende quadcopter almayı düşünüyorum. JJRC H12C ile syma x5c -1 arasında kaldım.hangisi alayım sizce.ikisinde de kamera var sanırım. ne önerirsiniz. birde aliexpressten alcam bir sıkıntı olur mu??
  • silici4190 kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten hiç almadım. JJRC H12C daha üstün bir modeldir syma x5c-1'e göre. Tabikide JJRC H12c öneririm.
    5mp kamerası var
    300m menzil
    8dk uçuş süresi
    Return home özelliği (uzaktayken bir tuşla yanınıza geliyor gps olmadığı için iniş yapmıyor fakat sadece kumandanın gözle görebileceği yakınlarına geliyor.)
    takla özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 31 Mart 2015; 18:46:25 >
  • quote:

Aliexpressten hiç almadım. JJRC H12C daha üstün bir modeldir syma x5c-1'e göre. Tabikide JJRC H12c öneririm.
    5mp kamerası var
    300m menzil
    8dk uçuş süresi
    Return home özelliği (uzaktayken bir tuşla yanınıza geliyor gps olmadığı için iniş yapmıyor fakat sadece kumandanın gözle görebileceği yakınlarına geliyor.)
    takla özelliği

daha önce alışverişim oldu aliexpressten ondan ordan almayı düşünüyorum. direk uçusa hazır olarak mı geliyor peki?
    Evet benim aldığım öyle. RTF yazıyosa uçuşa hazırdır.
  • quote:

Evet benim aldığım öyle. RTF yazıyosa uçuşa hazırdır.

peki hocam gümrük için para verdin mi ekstra olarak
  • @onlinek1 hocam peki türkiyeden alabilceğim bir yer varmı.eren hobi diye bi site var ancak orda yok.bununla aynı özellkte bi ürün önerme şansın var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

@onlinek1 hocam peki türkiyeden alabilceğim bir yer varmı.eren hobi diye bi site var ancak orda yok.bununla aynı özellkte bi ürün önerme şansın var mı

Malesef yeni çıktığı için Türkiyeye gelmedi nezaman gelir bilmiyorum gelsede pahalı olur. Gümrük ücreti ödemedim zaten faturada banggood.com 15 dolarmı ne göstermiş :D.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silici4190

@onlinek1 hocam peki türkiyeden alabilceğim bir yer varmı.eren hobi diye bi site var ancak orda yok.bununla aynı özellkte bi ürün önerme şansın var mı

Malesef yeni çıktığı için Türkiyeye gelmedi nezaman gelir bilmiyorum gelsede pahalı olur. Gümrük ücreti ödemedim zaten faturada banggood.com 15 dolarmı ne göstermiş :D.

hangi satıcıdan aldın acaba ürünü bende ondan alayım.link filan gönderebilir misin.
    Aşağıdaki linkten alabilirsin. İndirim kodu vereyim birde sana :). Coupon code : h12cbg Bu kodla 69.99 dolara alabilirsin.
    US$0.45ToTurkey via Air Parcel Register. 0.45 cent kargo ücretide ödüyorsun yanında yani toplam 70.44 gibi :)

http://www.banggood.com/JJRC-H12C-Headless-Mode-One-Key-Return-RC-Quadcopter-With-5MP-Camera-p-964872.html
  • quote:

Aşağıdaki linkten alabilirsin. İndirim kodu vereyim birde sana :). Coupon code : h12cbg Bu kodla 69.99 dolara alabilirsin.
    US$0.45ToTurkey via Air Parcel Register. 0.45 cent kargo ücretide ödüyorsun yanında yani toplam 70.44 gibi :)

bunun yanında kaç tane yedek batarya geliyor?

Malesef 1 tane batarya ile geliyor. Yedek bataryası yok. Ek olarak tanesi 5 dolardan satılıyor yedek bataryası.
  • aliexpresste bir satıcıyla görüştüm.80 dolara 3 batarya ile gönderiyor.15 20 güne gelir dedi. ama emin olamıyom şuan.hiç alan yok mu bu siteden daha önce acaba
  • bende fpv model gecmeyı dusnuyorum elimde sorunsuz syma x5c-1 var . yanında 3 adet 650 mah pil ve 4 adaet motor mevcut sıfır halde...2 geri 2 ileri + 2 sarj aletı + 5 li sarj aparatı halde ... satmayı dusunyorum kırım yada herhangı bır sorun yok sadece bır ust modele geçme istegım

isteyen mail atabılır :

tariktumanbay@gmail.com

tel 0555 860 56 23

ucuz oldugunu dusundugum için fiyat vermıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.