Şimdi Ara

quadcopter tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Quad işine Qrt_ den aldığım cheerson cx10ile girdim cok hosuma gitti ama bir arkadas sayesinde artik alet kumandayla eslesmiyor belki lehimlerine bisey oldu diye actim icini ama bisey gozukmeyince kestim umudu sahibinden uzerinden hubsan h107l siparis ettim. Yarin yada obursugune gelir diye tahmin ediyorum. Aslinda syma x5c1 dusunuyordum ama dji phantom gibi stabil olmadigi surece o 2mp kameranin pek hos olnayacagini dusunup almaktan vazgectim. Kaliteli bisey olmadigi surece kamerali quad almayi planlamiyorum. Evde disarda farketmez mumkun oldugunca stabil hizli ve sarji cok giden bi quad ariyorum. Saej cok gitmiyosa da pil defistirilebilir olsun mesela. Hubsan hosuma giderse bunun kameralisini alabilirim ama bunsan sonraki quadimi micro almak istemiyorum ama neden olmasin bi blade nanoqx yada yada h107c. Bundan sonraki quadimda fiyat sinirini biraz asip kaliteli ve mumkunse mikro olmayan bi quad almak istiyorum. Aklima parrot bebop ar drone falan geliyor ama bilemedim sadece baktim cok bilgi sahibi degilim bu parrotlae hakkinda. Kamera kaliteli olmadigi surece istemiyorum bana aksiyon lazim ne dusunuyorsunyz ne olabilir? Ikinci ele acigim ve 500-700tl yeter gibi dusundum ama daha da cikilabilir dji phantom alinabilecek fiyata gelmeden tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada hubsan x4 kullanan falan varsa tavsiyelerinizi de beklerim. Elime ulassin inceleme de yazmayi planliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozulmasına üzüldüm dostum, gayet zevkli bir hobi. Ben ilk olarak SYMA X11 alacaktım ama başlangıç için hem ucuz hemde küçük olan bu modeli sipariş etmiştim. Verdiğim linkteki ürünleri incelersin, eğer vaktin varsa yurtdışından almanı tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_100527885/key_cx10/tm.htm
    http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_114523.html

• Ben artik kucuk almayi planlamiyorum daha buyuk bisey istiyorum disarda ucurmak icin. Syma x5c1 aklimda var surekli ama kamerata gerek duymuyorum kaliteli degilmis gibi geldi kamerasi. Ama yabanci sutelerden alirsam olabilir 57 dolar di cunku 160tl falan olur maks diye dusunuyorum. Cok ruzgar yok ama genel olarak ev icin tasarlanmis degilde disarda ucurabilecegim bisey varmi? Yurtdisindan alirsam syma x5c1 alabilirim. Baska alternatif varmi bildiginiz?

• Merhaba lap diye başka bi soru daha çıkartılan karşınıza ama ben drone daha ilk adımımı bile atmadım biraz araştırdım ve Cheerson CX-30W Wi-Fi almayı düşünüyorum sizce başlangıç için uygun mu ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.