Şimdi Ara

Quadral-Pure Acoustic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mümkünse almanyadan da alabilirsin pure leri, hatta tıpa tıp aynısı us blasterlar da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

mümkünse almanyadan da alabilirsin pure leri, hatta tıpa tıp aynısı us blasterlar da var.

yok be snoopdogg nerdee, ben amfiyi nasıl taşıyacam derken , purelar imkansız
  • Arkadaşlar WHARFEDALE 9.6 hoparlörler aşağıdaki adreste yaklaşık 800. 00 ytl ye geliyor. Bu siteyi tanıyan var mı ? Bana fiyat uygun gibi geldi ne dersiniz ?

http://www.toppopelektronik.com/default.asp?islem=urun&urun=224
  • Evet sonunda hoparlörlerim geldi.Saolsun arkadaş gayet temiz kullanmış sıfır gibi.Görünüşleri çok güzel.İşçilik gerçekten bu fiyatta bir hoparlör için çok iyi.Sadece optik çıkıştan panasomic he40 amfime bağladım bi 10 dakka müzik dinledim.Benim çok hoşuma gitti.Aldığım ve dinlediğim ilk hi-fi sistem bu.Tabi ne kadar hi-fi denir bilmiyorum amaAmfinin çıkışı gayet yeterli geldi son sese çıkamadım.Amfiden en fazla -35 e kadar çıktım.YAni yarıya kadar.Gerçekten bundan fazlasında komşularla aranız bozulacaktrŞu an sadece frontlar bağlı ve üzerindede belki olabilecek en dandik kablolar var.Ses buna rağmen güzel.Alacak arkadaşlara öenrebilirim.Arkamdan rahmet okumazlar yaniDediğim gibi 260 liraya aldım ve eniştem sayesinde 30 lirada kargo verdim.Yoksa muhtemeen kargo 125 liradan fazla bir değer tutacaktı.Şimdilik bu kadar.İleride iyi bir kablo alıncada yazarım

• quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar WHARFEDALE 9.6 hoparlörler aşağıdaki adreste yaklaşık 800. 00 ytl ye geliyor. Bu siteyi tanıyan var mı ? Bana fiyat uygun gibi geldi ne dersiniz ?

http://www.toppopelektronik.com/default.asp?islem=urun&urun=224

bu fiyat uygun değil,çok uygun :),şu kurun yükseldiği dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 2 Nisan 2008; 18:16:01 >
  • ya şu hoparlörleri gören bulan Allah aşkına bana bi haber versin.deli oldum hiçbiyerde yok.

snoopdogg dostum satarsan hemen alırım he
  • slm arkadaşlar wharfedale serilerinin tek satıcısı benim defalarca yazmıştım ayancıklı arkadaşım site adresimizi vermiş oradan mağaza adresimizi ve telefonlarıda alıp temasa geçebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 3 Nisan 2008; 11:00:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm arkadaşlar wharfedale serilerinin tek satıcısı benim defalarca yazmıştım ayancıklı arkadaşım site adresimizi vermiş oradan mağaza adresimizi ve telefonlarıda alıp temasa geçebilirsiniz

Spidr bunu açıkladığın iyi oldu , benim panasonic SA HE 40 EG-S amfi bu 9.6 ları kaldırır mı ?
  • slm o anfinin karsılıgı 9.6 degildir. 8.4 tür.
  • yok bulamıyorum ülkeyi alt üst ettim hiçbiyerde yok kahrolmayası hoparlörler

bende mecburen dream 77 lere dönmeye karar verdim.onlarda son derece şık.

aklıma takılan 2 nokta var.

1-)qx900 da frontlarda woofer 2x8'' midrange 1x5''

dream 77 ler de ise 1x8'' midrange 2x5''

yani birinde woofer 2 tane oburunde mıdrange bu acaba bas konusunda eksıklık yaratır mı.teknık degerlerı hatta tıpı aynı olan jamo s 606 ile ilgili bi incelemede sub woofera ıhtıyac duymuyor demıs.demek bu da yeterlı olacaktır.

bır de jamolar 6 ohm bunlar 8 ohm bu degerler ne işe yarıyor bilmiyorum.bunların az mı olması daha iyi yoksa çok mu.bır de ne kadar etkılıdır genel performansa bu degerler.

2-) olarak amfi seçiminde 2 seçeneğim var

yamaha 361 6 ohm
    pioneer 416 8 ohm

işte bu ne oldugunu bılmedıgım degerler burada da var.sanırım ıkısıde 8 ohm oldugu ıcın pıoneer daha uygun.

pioneerı plazmayla aynı marka oldugu ıcın dusunuyorum yamahanında sınemada daha ıyı oldugunu duydum.

amfiden beklentım çok süper olsun degıl sadece hoparlörleri patlatmasın hoparlörler de amfıyı yakmasın mutlu mesut yasayalım gıdelım

değerleri yorumlarını bekliyorum

saygılar......

• Arkadaşım kesinlikle yamaha derim.Pıoneer 416 artık üretilmiyor.
  • Qx 900 de 2*8 '' woofer 1*8 '' midrange var 5 '' degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidr

slm o anfinin karsılıgı 9.6 degildir. 8.4 tür.

Tam karar aşamasındaydım yine kafam karıştı... Demek ahım şahım bir amfi alsak işin içinden hiç çıkamayacağız .
  • Orjinalden alıntı: K/M/

yok bulamıyorum ülkeyi alt üst ettim hiçbiyerde yok kahrolmayası hoparlörler

bende mecburen dream 77 lere dönmeye karar verdim.onlarda son derece şık.

Sevgili K/M/,
    Dream 77 leri nereden ve kaça bulduğunu öğrenebilir miyim?
    Ben de aynı durumdayım kafam allak bullak, hangi amfi, hangi hoparlör, kaç para ayırmalıyım, ne olacak bu Türkiye nin hali, BJK bu sene şampiyon olacak mı?
    İşimiz bayağı bi zor ama aynı zamanda da eğlenceli, hem araştırıyoruz, hem bilgi sahibi oluyoruz hem de yeni cihaz sahibi olacağız eğer karar verebilirsek tabii...
    Selamlar,

• hocam nette çok fazla bi yerde yok ben teknoplus dıye bı yerden aldım 536 ytl e. kargo da içinde ayrıca yamaha 361 e slw12 sub da var kargoda.

vişne rengi olanları tercıh edersen gıttı gıdıyorda çok iyi fırsat var. dream 77 + slw10 sub 500 ytl. adamı aradım 3-4 aylık dedi nerdeyse kullanmamış.amfi alırım diye almış sonra almayınca öyle duruyomuş hoparlörler.
  • kardeş ben bugün yamaha 361+quintas 500 ve jamo 200 sub aldım geldim kurdum ve çok memnunum
    varsa sormak istediğin burdayım...çok teknik şeyler sorma ama bende pro değilim ,forumu araştırıp gidip dinleyip aldım bu sistemi
  • dinleme şansının olması güzel.

hayırlı olsun, güle güle kullan. resimleri, yorumlarını bekliyoruz unutma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K/M/

hocam nette çok fazla bi yerde yok ben teknoplus dıye bı yerden aldım 536 ytl e. kargo da içinde ayrıca yamaha 361 e slw12 sub da var kargoda.

vişne rengi olanları tercıh edersen gıttı gıdıyorda çok iyi fırsat var. dream 77 + slw10 sub 500 ytl. adamı aradım 3-4 aylık dedi nerdeyse kullanmamış.amfi alırım diye almış sonra almayınca öyle duruyomuş hoparlörler.
    bahsettigin hop+sub ikilisini bulamadim gittigidiyorda ilgili arkadasin telefonunu veya urunun linkini verir misin? selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: K/M/

hocam nette çok fazla bi yerde yok ben teknoplus dıye bı yerden aldım 536 ytl e. kargo da içinde ayrıca yamaha 361 e slw12 sub da var kargoda.

bahsettigin hop+sub ikilisini bulamadim gittigidiyorda ilgili arkadasin telefonunu veya urunun linkini verir misin? selamlar

kardeş sahibinden.com daymış

http://giyim-kusam.sahibinden.com/pure_acoustics_dream77_hoparlor_seti_pure_acoustics_slw10WQQaXQQ6169553WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

kardeş ben bugün yamaha 361+quintas 500 ve jamo 200 sub aldım geldim kurdum ve çok memnunum
    varsa sormak istediğin burdayım...çok teknik şeyler sorma ama bende pro değilim ,forumu araştırıp gidip dinleyip aldım bu sistemi

hocam 361+quintas 500 bende demo odasında izlemiştim ve performansı cidden iyiydi.

ama görünüşü çok vasattı.ben de biraz görünüşe önem verdiğim için bunu tercih ettim.inşallah beklentilerime cevap verir.

bunu almasaydım alacağım sistem o olacaktı.

ne kadara aldın bu arada ayrı ayrı yazarsan sevinirim.

bir de bu kablo olayı nasıl oluyor bilmiyorum.hoparlöün içinden çıkıyor mu kablo çıkıyosa uzunluğu ne kadar oluyo.çünkü benim surroundlara temizinden 5-6 metre kablo gerekecek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.