Şimdi Ara

QUAKE MID9025 1GB RAM Çift Çekirdek 9' Garantili Tablet-Hediyeleriyle Çok Ucuza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Diğer Markalar Kapasite #8 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Tableti 23.04.2015 tarihinde aldım.Bi hevesle almıştım ama çok az kullandım.Bu yüzden sıfır gibi hala.Çiziği,vuruğu,eziği vs. yok.Yazılımsal-donanımsal hiçbir sorunu yok.Üzerinde 4.4.2 kitkat versiyon mevcut.Kutusu,aksesuarları her şeyi eksiksiz.21 ay daha garantisi devam etmekte.Sadece ihtiyacım olmadığını düşündüğümden satıyorum.
    Teknik özellikleri;
    Kutu içeriği;
    -Garanti belgesi ve kullanma klavuzu,
    -Fatura,
    -Usb kablo,
    -Şarj adaptörü.

Yanında ekstradan birçok hediye veriyorum.Bunlar;
    -Klavyeli tablet kılıfı(Piyasa değeri 15-20 TL),
    -Eye-Q marka taşıma çantası(Piyasa değeri 20-25 TL),
    -Otg kablo.
    Cihazın ayrıntılı fotoğrafları;

Şu an sıfırını almak isteseniz en ucuz 169 TL'ye alabiliyorsunuz.İnternetten araştırma yapabilirsiniz.
    Çok üstün performanslı bir ürün değil.Fakat öyle 512 mb ramli insanı kanser eden tabletler gibi de sizi yarı yolda bırakmaz.Ekran çözünürlüğü de çok iyi sayılmaz.Ama bu fiyata garantili ve sıfır gibi olup da bundan iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum.
    Cihazın hediyeleriyle birlikte fiyatı 120 TL ve son fiyattır.Pazarlık için mesaj atmazsanız sevinirim.
    Elazığ veya Malatya içi elden teslim edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 21 Temmuz 2015; 11:04:08 >

• YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107559798&p=1#107559798
    Takas olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107559798&p=1#107559798
    Takas olurmu

Atrixle takas düşünmüyorum,teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.