yojimaru banda pm atarmısın nolur en son arkim de oynadım sonra bi daha oynayamadım pm atarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: madslayer
yojimaru banda pm atarmısın nolur en son arkim de oynadım sonra bi daha oynayamadım pm atarsan sevinirim
Özel mesaj attım dostum.
Bu arada kusura bakmayın arkadaşlar bu arala fazlası ile yoğunum. Bazı arkadaşların sorunları ile ilgilenemedim. Fırsat buldukça uğrayıp bakıcam.
2 haftadır özel msj bekliyorum.
önemli işiniz varsa dahada beklerim ..
quote:
Orjinalden alıntı: Alésta
Özel msj attım dostum. Lütfen kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: yojimaru
quote:
Orjinalden alıntı: Alésta
Özel msj attım dostum. Lütfen kusura bakma
sağolasın
Quakeportal ve osn serverları açık , bekleriz. CPMA 1.45 kullanılıyor.
yaa benim q3 sürüm 1.16n ama diğerlerini bulamıyorum lütfen yardım edin...
s.a arkadaşlar ben quake3 yükledim ama şu sorun var sebebi nedir User Interface is version 4, expected 3 Q3 1.11 win-x86 Nov 24 1999 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak8.pk3 (9 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak7.pk3 (4 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak6.pk3 (64 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak5.pk3 (7 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak4.pk3 (272 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak3.pk3 (4 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak2.pk3 (148 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak1.pk3 (26 files) C:\Program Files\Quake III Arena\baseq3\pak0.pk3 (3539 files) C:\Program Files\Quake III Arena/baseq3
---------------------- execing default.cfg execing q3config.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found Intel Pentium III
------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... Couldn't set DI coop level Falling back to Win32 mouse support... Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Winsock Initialized Opening IP socket: localhost:27960 Hostname: xp IP: 192.168.0.3 Working directory: C:\Program Files\Quake III Arena ----- R_Init ----- Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 3: 640 480 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...101 PFDs found ...hardware acceleration found ...PIXELFORMAT 9 selected ...creating GL context: succeeded ...making context current: succeeded Initializing OpenGL extensions ...using GL_S3_s3tc ...using GL_EXT_texture_env_add ...using WGL_EXT_swap_control ...using GL_ARB_multitexture ...using GL_EXT_compiled_vertex_array ...WGL_3DFX_gamma_control not found
------- sound initialization ------- Initializing DirectSound locked hardware. ok ------------------------------------ ----- Sound Info ----- sound system is muted 1 stereo 32768 samples 16 samplebits 1 submission_chunk 22050 speed 0xa6b8060 dma buffer Forcing all sounds to 8 bit No background file. ---------------------- Loading dll file ui. Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/ui.qvm. VM file ui compiled to 965886 bytes of code ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----------------------- User Interface is version 4, expected 3
Hoortt
Arkadaşlarla beraber bu oyunu oynamak istiyorum , kendi bilgisayarımı server olarak kullanabilir miyim?
Hala cevap arayan varsa her türlü oynarsınız, isterseniz de gamescanner isimli programı çekin, online farklı modları da bulaiblirsiniz. http://www.bdamage.se/download.php
Sadece Rail - CTF server bulamadım beyler xfire'dan. BFG - Rail - Grenade serverlarını sevmiyorum. Sadece rail olan ip ?
varsa quakeciler bana özel mesaj atsın türk serveri kurdum forumda konusu var
bende actım her aksam 1vs 1 beklerim
server name boyunun ölçüsünü al ip 213.74.91.50:27960
türkishteamdan selam ve sevgiler
yojimaru bana bir yardım etsen Quake 3 var ama ne yapacağımı bilmiyorum özel mesaj atarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: berke57557
yojimaru bana bir yardım etsen Quake 3 var ama ne yapacağımı bilmiyorum özel mesaj atarmısın
derdin nedir söyle bakalım:)
xfire var ama nasıl kullanacağım bilmiyorum diğer serverlara nasıl bağlanacağım bi yardımcı olsanız
berke57557B
kullanıcısına yanıt
xfreyi programı kur oyunu mauel tanıt programda gorunecek guake3 diye uzerini tıklayıp refres dedinmi tüm serverl altta sıralanır oyuncu sayısına gore baglan bu kadar
arkadaş maual nedir ya yapamıyorum nedennn :(
sen beni x fireden eklermisin arkadaşım adım berkebozkurtt5