Şimdi Ara

Qualcomm, A7 işlemcisinin 64-bit desteği konusunda geri adım attı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sirlegend2

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Aaah qualcomm, android senin gibi kalitesiz dandik firmalara kaldı. Yazık

Mtk, ti-omap yada tegra islemcili telefon kullan ozaman. Git bi 4x hd al.. Tegra 3 islemcili 4 cekitdekli 1.5ghz. Ozaman anlarsin qualcomm un mobil sektordeki onemini

Sadece merakımdan android ortamına çok yatkın olmadığımdan soruyorumsöylemiş olduğunuz işlemciler arasındaki fark nedir? Kullandığınızı varsayarak soruyorumandroid sınıfında qualcomm mu diyorsunuz?

Tegra 3 ve mtk kullandim. Tegra tamamiyle performans yoksunu.. 800mhz lik islemciler daha hizli calisiyor. Zaten 45nanometre islemci oldugu icin hem guc tuketimi fazla hemde cok isiniyor. Mtk islemciler arm tabanli ve benm kullandigim arm a7 tabanliyli. Onda da yeterli performansi bulamadim. Suban kullandigim snapdragon s4 pro ve henuz bir sorunla karsilasmadim islemci yonunden.

Bilgilendirme için teşekkürler, demek android alırsak qualcomm kullanacağız.

yani herkez dönüo qualcomma nokia da kullanıo.Tutup Türkiyeden samsung almadınız sürece yeni nesiller hep qualcomm olucaktır bence

Çok zorda kalırsam android'e döneceğim ancak bu asla samsung olmayacak. Hayatta alacağım son telefondur kendileri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.