Şimdi Ara

Qualcomm işlemcilerindeki açık, milyonlarca Android kullanıcısını tehdit ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Noter mi bu? Tarafsiz olmak zorunda mi?

Hangi gazete suan tarafsiz? Tarafsiz diye bi kavram yok tarafsiz oldugunu iddia edenlerde birilerinin tarafinda zaten. Herkes benimsedigi dusunce dogrultusunda birseyler paylasir.

Dogru duzgun api destegi olmayan androidi savunacak hali yoktu sonucta. Bugun hangi cihazi alirsan al en ustte pil tuketiminde android os yer aliyor niye?

Android size belese mi veriyor o yazilimi saniyorsunuz, babasinin hayrina mi veriyor? Arka planda kendi uygulamalarini calistiriyor neden zaman zaman googleplay hizmetleri anlamsiz sekilde sarj somuruyor?

Android sanildigi kadar beles bi isletim sistemi degil. Java uzerinde calisan ve ucretsiz sunuldugu zannedilip aslinda google in hammalligini yapan bi isletim sistemi.

Ios i tutmasi gayet yerinde bi tercih cok ovundugunuz androidinizde api ler o kadar kisitli ki daha 4k video cektiginiz telefonda 4k video editleyemiyorsunuz otesi var mi ya hu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

Noter mi bu? Tarafsiz olmak zorunda mi?

Hangi gazete suan tarafsiz? Tarafsiz diye bi kavram yok tarafsiz oldugunu iddia edenlerde birilerinin tarafinda zaten. Herkes benimsedigi dusunce dogrultusunda birseyler paylasir.

Dogru duzgun api destegi olmayan androidi savunacak hali yoktu sonucta. Bugun hangi cihazi alirsan al en ustte pil tuketiminde android os yer aliyor niye?

Android size belese mi veriyor o yazilimi saniyorsunuz, babasinin hayrina mi veriyor? Arka planda kendi uygulamalarini calistiriyor neden zaman zaman googleplay hizmetleri anlamsiz sekilde sarj somuruyor?

Android sanildigi kadar beles bi isletim sistemi degil. Java uzerinde calisan ve ucretsiz sunuldugu zannedilip aslinda google in hammalligini yapan bi isletim sistemi.

Ios i tutmasi gayet yerinde bi tercih cok ovundugunuz androidinizde api ler o kadar kisitli ki daha 4k video cektiginiz telefonda 4k video editleyemiyorsunuz otesi var mi ya hu?

Hmm sanırım beni Android fanı falan sandınız.
    Ben en çok ipad air 2'mi kullanırım.
    Hem apple ürünleri, hem de android li cihazlar kullanıyorum.

Forumdaki Ekrem71 tepkilerini anlamsız buluyorsunuz yani.

Fanatizm faşizm gibidir, işim olmaz, işi olanla da işim olmaz.

• veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Sen olayi genelleyerek dogru bisey soylesende bu durum o durumla ayni sey degil. Sen bu duruma fanatizm dersin bense iyi olani dile getirmek, iyiyle kotuyu ayirmak derim.

Fanatizm sempatizani oldugun bir kavrami koru korune savunmakken buradaki durumda yani android vs ios te koru korune savunmak yok. Ios i savunmasinin gerekcelerini, ustunluklerini acikladim.

Iyi olani on planda tutmak fanatizm degil.

Soyledigin cumleye katiliyorum lakin bu durumla o benzer gibi gorunsede detayinda birbirinden ayriliyor.

• Kovun su editoru yahu bu nedir

• Her hafta kesin bir Android açık haberi alıyoruz, sonra unutulup gidiyor kimseninde bilgim çalında muhabbeti diye haberde gelmiyor. Kısaca fasa fiso.

• Bu başlı başına ios ekosistemine geçme sebebidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.