|
Qualcomm, orta seviye 5G akıllı telefonlar için Snapdragon 778G işlemcisini tanıttı
-
-
780G'nin 6nm versiyonu.
-
Snapdragon 780G'li mi 11 lite gibi bir telefonu Türkiye'ye getirmeyen Xiaomi'ye de selam olsun.
-
Maalesef 5G konusunda acayip geç kaldık. O kadar çok şebeke var ki dünyada.
Biz daha seneye ihalesine çıkacağız. Ohoooo.
Normal getirmemeleri
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonMaalesef 5G konusunda acayip geç kaldık. O kadar çok şebeke var ki dünyada.
Biz daha seneye ihalesine çıkacağız. Ohoooo.
Normal getirmemeleri
Açıkçası aldığı telefonu 4-5 sene kullanan benim gibi kullanıcılar için beklenen bir cihazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 18 Mayıs 2021; 22:17:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ray KurzweilAçıkçası aldığı telefonu 4-5 sene kullanan benim gibi kullanıcılar için beklenen bir cihazdı.
Alıntıları GösterHaklısınız ben de 5. yılımdayım S7 ile. Halen de memnunum ama artık yavaştan "Beni sal yedek telefon yap beni" demeye başladı.
5G ile ilgili nedense üst segment cihazlarda bir penetrasyon var. Orta segmentte büyük ihtimalle kar marjı düşük ve o sebeple ciddi pazar payına sahip giriş, giriş+ orta ve orta+ segmentte üreticiler 5G'li cihaz satmak istemiyorlar.
Zaten network yok. Orta segmentte edeceğim kar marjını üst segmentten karşılarım diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 18 Mayıs 2021; 22:49:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Kurzweil
Snapdragon 780G'li mi 11 lite gibi bir telefonu Türkiye'ye getirmeyen Xiaomi'ye de selam olsun.Koleksiyonluk üretmişler galiba bu dediğin telefonu aliexprestede yok satışta. Olsa avrupaya sipariş verip alacaktım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonHaklısınız ben de 5. yılımdayım S7 ile. Halen de memnunum ama artık yavaştan "Beni sal yedek telefon yap beni" demeye başladı.
5G ile ilgili nedense üst segment cihazlarda bir penetrasyon var. Orta segmentte büyük ihtimalle kar marjı düşük ve o sebeple ciddi pazar payına sahip giriş, giriş+ orta ve orta+ segmentte üreticiler 5G'li cihaz satmak istemiyorlar.
Zaten network yok. Orta segmentte edeceğim kar marjını üst segmentten karşılarım diyorlar.
Alıntıları GösterOneplus never settle mottosunu kırdı oneplus nord n10 çıkardı peynir ekmek gibi satılıyor avrupada 250 dolar civarına. Türkiye ye getirmedi ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliKoleksiyonluk üretmişler galiba bu dediğin telefonu aliexprestede yok satışta. Olsa avrupaya sipariş verip alacaktım.
Alıntıları GösterÇok güzel telefon ama yok hiçbir yerde.
-
Hocam ona yakın telefon istiyorsan oneplus nord 10 5g modelini tavsiye ederim. 220 dolara alabiliyorum aliexpreste. İki hattıda imei repair olabiliyor. Sd 690 işlemci var a77 çekirdeklerine sahip 350k falan AnTuTu alıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli
Hocam ona yakın telefon istiyorsan oneplus nord 10 5g modelini tavsiye ederim. 220 dolara alabiliyorum aliexpreste. İki hattıda imei repair olabiliyor. Sd 690 işlemci var a77 çekirdeklerine sahip 350k falan AnTuTu alıyor.Hocam kalın bir cihaz Oneplus Nord. Samsung a52'nin 5G modeli var Türkiye'de satıldı bir ara. Olmadı ona yöneleceğim.
İnceliği 6.8-7.2 mm olan başka Snapdragon işlemcili 5G model varsa olabilir.
-
Hocam kamera çıkıntısı ile birlikte hesaplamışlar galiba kalınlığını, usb c girişi tarafından bakınca ince olduğu net belli oluyor telefonun. Elime alıp bakmadım ama resimde görünen o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Mayıs 2021; 21:25:20 > -
A 52 ve 72'nin 5G modelleri gelmeyecek ülkeye resmi olarak bilginiz olsun.
-
Hala bu numaraları yiyen varmı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X