Şimdi Ara

Qualcomm Türkiye Genel Müdürü Barış Ruacan ile Türkiye'de 4G, Yerli telefon üretimi konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne kadar aptalca cahil cahil yorumlar var ya...

4g gelse nolurmuş ? 5g gelse ne olurmuş ? biri gelmiş bizim köyde daha 3g çekmiyor demiş öteki gelmiş önce fiyatları düşürün demiş.

köyde çekmiyormuş ? adı üzerinde KÖY. Mobil internet şehirlerde kullanılacak şekilde baz istasyonu yerleşimi yapılır. kimse senin köyüne mobil internet getirmek zorunda değil. artiste bak köyüne mobil istasyon istiyor

• Çürük Vodafone İstanbul Tuzla'da daha çarşı ortasında bile 3G çekmiyor. Bu 4g getirirse vay halimize.
  • haciyusu H kullanıcısına yanıt
    mobil internetin amacı zaten dere tepe dağ köy gibi optik kablo , adsl falan döşenemeyen yerde internet hizmeti sağlamak. adı üstünde mobil.
    şehirin göbeğinde de gps gerekmez :) . cep telefonu özellkleri tartışılırken beni güldüren bir mevzu . filan avmye gitcez şoför bey gps koordinatı bu falan mı diyerek kullanılıyor merak ediyorum.

artı fiyatlar Türkiye'de çok pahalı. Wi-Max / LTE / 4G şebekesini devlet ihale etmeden kendi sunmalıdır. Zira 4G işletme maliyeti sıfıra yakındır . Bir anten direği ve sinyal verici 4G için yeterlidir. Anteni gören bölgede binanız bulunuyorsa kablo döşetmeden , telefon ve modem gerekmeden bu hizmeti alırsınız. Örnek olarak deneme lisansı alanhttp://www.ankanet.com.tr/tarifeler.php?mu=tarifeler

TARİFELER HIZ KOTASI HIZ FİYAT
    TARİFE 1 6GB'tı aşınca 1Mbps 8Mbps 20TL/Ay
    TARİFE 2 10GB'tı aşınca 1Mbps 8Mbps 25TL/Ay
    TARİFE 3 25GB'tı aşınca 1Mbps 8Mbps 30TL/Ay
    TARİFE 4 50GB'tı aşınca 1Mbps 8Mbps 35TL/Ay
    TARİFE 5 100GB'tı aşınca 1Mbps 8Mbps 50TL/Ay (Tarife Paketlerimizin hiçbirinde kota aşım ücreti yoktur.)

• Kotalarımız artık birkaç dakika yerine birkaç saniyede dolacak, yaşasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Aralık 2014; 11:31:03 >
  • fiyatlar önemli bide şu int paketi fiyatlrına değinseydiniz

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    lan allahın akıldan yoksun mahluk sen şehirliysen ben köylüysem aramazızda ne fark var lan 3 g bi her yerde çeksinde öyle 4 g yi sonra koy geri zekalı ben köyde üretmesem sen karnını neyle doyurcan al 4 gyle karnını doyur allahın m @MyWorldLife alı
  • @Speed-Step mesut abi deal extreme de xiaomi mipad 16 gb 582TL.Ben bu tableti alırsam gümrüğe takılır mı(%90 takıılır da) takılırsa gümrük ücretini ödeyip(hemen hemen hesapladım 180 tl ) sorunsuzca alabilirmiyim? bildiğim kadarı ile telefon,supplement ve kozmetik dışındaki tüm ürünler gümrükten geçebiliyordu.bu konuda cahilliğimi giderebilirmisin?
  • Kota 1-2gb olduktan sonra 4g olsa neye yarar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.