|
Qualcomm’un 12 çekirdekli Nuvia işlemcisi oldukça umut verici
-
-
Daha dün "Nuvia yongaları Apple ile rekabet etmekten çok uzak"
Diye haber yapmıştıniz, şimdi hangisi doğru bu mu o mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 7 Kasım 2022; 21:58:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen çıkmamış işlemciyi gömüyolardı ne oldu? Parayı basan firmanın lehine haber yapılıyor herhalde.
-
Aynen şimdi bende onu yazacaktım. Apple bu adamları firma açtıklarında dava etmişti, sektörde yeni bir açılım olarak görüldüler piyasa yapıp quallcomm çatısı altına girdiler. satın alan adamlar geri zekalı değil elbet bir projeleri için düşündü bu firmanın elindeki değeri.
Haberler daha doğrusu alıntı yapılan haberler artık masa başında ücret mukabili yaptırılıyor herhalde. neyi alıntı yapıp haber olarak sunduğuna dikkat edin sevgili editörler.
-
ARM'a rakip mi olacak şimdi
-
daha geçen gömüyordunuz şimdi ne değişti
demeye gelenler eli boş deniyor bizden önce gelmişler
-
ARM sadece mimari bunlarda arm kullanacaklar büyük ihtimalle, önemli olan mimariyi özelleştirip geliştirmek.
-
Aynen, ben de haberin linkine baktım ama bulamadım....
-
ARM'a ve X86'lara da rakip olacak deniyor, özeliklerine göre multicore gücü olarak Apple'ın M1 ve M2'sinden güçlü olacak. ELMA fanları fena bozulacaktır bu habere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Kasım 2022; 11:20:38 > -
valla öyleyse çok iyi. ARM tekel olmasın daha fazla, çeşitlilik, rekabet güzeldir
-
he rakip olmayacak diyosun yani, üstümüzdeki arkadaş da olabilir diyo. inş olur
-
Yok hocam tabii olabilir. Arm dedigimiz bir mimari, bir şirket. Bunlar işlemci uretmiyor sadece mimari tasarliyip lisansliyip satiyor. Exynos, snapdragon, apple bu mimari satın alıp ozellisitirip kendi islemcilerinde kullanıyor. Nuvia da arm mimarisi kullanıyor. Rakip olabilir tabiki neden olmasın.
"Nuvia designs CPUs based on the Arm architecture."
https://www.androidauthority.com/qualcomm-nuvia-explained-1192441/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz o zmn
-
Yabancı basından translate ederek haber veriyorlar, çok şey etmemek gerek.
Ya da al gülüm - ver gülüm dönüyordur. Erdi kalibresinde haber beklememek lazım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Daha dün "Nuvia yongaları Apple ile rekabet etmekten çok uzak"
Diye haber yapmıştıniz, şimdi hangisi doğru bu mu o mu |
Geçen çıkmamış işlemciyi gömüyolardı ne oldu? Parayı basan firmanın lehine haber yapılıyor herhalde.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X