Şimdi Ara

Quantum Break GTX 970 vs R9 390 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amd toplanıyor yavaştan. Alttan alta ama sağlam geliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Quantum Break GTX 970 vs R9 390

GTX 970 yeni oyunlarda yetmeyecek düşecek yetersiz dedik dedik ama bukadarda yerin dibine girilmezki, 970 önermeye almaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 12 Nisan 2016; 16:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Quantum Break GTX 970 vs R9 390

GTX 970 yeni oyunlarda yetmeyecek düşecek yetersiz dedik dedik ama bukadarda yerin dibine girilmezki, 970 önermeye almaya devam.

380'den hala daha hızlı, dememiş miydik! Dünya dönmeye devam ediyor.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben mi yanlış görüyorum yoksa bir Nvidia savunması mı var, az yukarıda da Nvidia'nın geri düştüğü bir oyunu fırsata çevirmek yerine oyunun sıkıntılı olduğunu söyledin. Eğer fairfight için yapıyorsan bunu, cidden helal olsun, ha hesabını falan kırdılarsa da geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bir Nvidia savunması mı var, az yukarıda da Nvidia'nın geri düştüğü bir oyunu fırsata çevirmek yerine oyunun sıkıntılı olduğunu söyledin. Eğer fairfight için yapıyorsan bunu, cidden helal olsun, ha hesabını falan kırdılarsa da geçmiş olsun.

Evet. Ben her zaman gtx 970'in 780'den güçlü olduğunu düşünmüşümdür zaten. 3,5 GB diyen pırpırlar kendi 3GB ekran kartlarına baksınlar.
  • İş gene AMD-Nvidia çatışmasına dönmüş ne anlıyorsunuz bundan?Bırakın isteyen AMD alsın isteyen Nvidia bu kadarmı zor?Ben şahsen zamanında AMD kartta kullandım şu an Nvidia kart kullanıyorum.İkisindende memnun kaldım bu kadar fanatiklik yapmayın lütfen hepimiz aklı başında insanlarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.